Трейлъри за Jurassic World, Fantastic Four, Attack on Titan

„Джурасик свят“, „Фантастичната четворка“ и „Атака на титан“ с рекламни клипчета

За съвсем кратко време в интернет се появиха трейлъри за не един, а за цели три филма, които могат да интересни за феновете на жанра.

За „Джурасик свят“ вече знаем. Филмът с Крис Прат ще бъде полуримейк, полунова история на познатата класика „Джурасик свят“. Опитите за съживяване на стари франчайзи в Холивуд текат с пълна сила, но този е един от по-амбициозните. В новата динозавърска зоологическа градина са постигнали иновация – чрез генна модификация е създаден нов вид динозавър, наречен Индоминус Рекс. Той е по-умен, по-страшен и достатъчно инициативен, за да избяга от клетката си. Служителите на парка трябва да се справят с проблема преди Индоминус Рекс да е избил всичко живо на острова.

 

Досега не бяхме писали нищо за римейка на „Фантастичната четворка“, но май е крайно време да споменем нещо. Поредният, който се качва на влака към успеха с филмирани комиксови супергерои е Джош Транк. Неговата интерпретация на Fantastic Four беше посрещната със скептицизъм не само от наша страна, но и от феновете на емблематичните герои. Новият трейлър обаче не е толкова трагичен и, честно казано, загатва за филм, който дори би могъл да бъде интересен.

 

За финал – нещо малко по-нестандартно – блокбъстър с титани от Япония. Успешната манга Attack on Titan вдъхновява аниме, видеоигри, сериал и… скъп филм с много експлозии и специални ефекти. Историята е следната: Преди един век титаните са се появили изневиделица на Земята и едва не са унищожили цивилизацията. За да се спасят, хората построили гигантски стени и заживели в относително спокойствие. Но 100 години по-късно титаните намират начин да пробият и хората са отново в опасност. Не знаем каква е тази мания около филма, който няма официални премиери нито в САЩ, нито в България, но тъй като на много места пишат за него, решихме да ви го споделим:

 

Fantastic Four излиза на 7 август, Jurassic World – на 12 юни, а Attack on Titan дебютира в Япония на 8 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

SargoS

Attack on Titan е суперуспешна манга и много добро аниме, които бързо се превръщат в култова марка. Хиляди фенове обсъждат, гледат, четат, купуват си дрехи като на героите (основно униформи на хората, но явно има и доста които си купуват костюми с които да изглеждат като уродливите, голи и(някои) без кожа титани 🙂 Оттам и манията около филма. Единствено стискам палци най- накрая да видим филм който да не е поредната игрална гавра с някоя култова манга. Надеждата е че този път продукцията не е в алчните холивудски студия, а си се прави в Япония, където поне разбират от жанра, а и огромната част от феновете са си японци, така че едва ли ще си оставят ръцете. Дано само не гледаме нещо подобно на игралните Наруто, Аватар или недай Боже Dragon ball Z, че ще е голяма греда…