Трейлъри за Lost in Space, Series of Unfortunate Events, Handmaid’s Tale

…И бонус! Тийзър за епизода-пресичане между „Свръхестествено“ и „Скуби Ду“.

Време е за нова порция трейлъри на сериали.

Започваме с новия сериал на Netflix – Lost in Space. Новата версия на стария сериал изглежда доста добре, макар и още да не е сигурно доколко пропастта между поколенията, минали от излъчването на оригинала досега, може да бъде запълнена. Роботът с ключовата фраза „Опасност, Уил Робинсън“ определено е модернизиран и изглежда добре, ефектите са на ниво, а зимната планета изглежда сурова и трудна за оцеляване. Тийзърът на „Изгубени в космоса“ отпреди няколко седмици беше само загрявка за пълния трейлър. 10-те епизода излизат на сайта на 13 април.

„Поредица от злополучия“ вече пусна един хубав трейлър за втори сезон, но това не пречи да ни радва с още. Този е по-традиционен, доколкото изобщо този сериал може да се свързва с това понятие, и вероятно показва по нещо от почти всички изпитания, през които героите ще преминат. Богатство от интересни места и колоритни персонажи, както и повече акцент върху бебето, което отсъстваше като фокус от маркетинга досега. Новите епизоди излизат на 30 март.

Третото клипче за днес е на „Историята на слугинята“. Там промоцията явно тече в обратен ред – първо видяхме пълния трейлър, а сега виждаме стилизиран тийзър. Леко притеснително е, че не виждаме особена разлика с видяното в първи сезон – чакат ни още потисничество и драма. Надяваме се това да е измамно, макар че липсата на сериозен прогрес и организация на съпротивата миналата година да не попречиха на това сериалът да е интересен. Премиерата на втори сезон е на 25 април.

Завършваме с нещо хумористично и нестандартно, макар и много кратко. От доста време се говори, че сериалът „Свръхестествено“ ще се пресече за един епизод с известното анимационно „Скуби Ду“. По-точно, Дийн и Сам ще влязат в анимационния свят на кучето-детектив и ще се запознаят с бандата му, за да разкрият поредна мистерия. За съжаление, няма много кадри от епизода, но пък е забавно да видим как Дийн веднага си заплюва най-хубавата мацка от Скуби-бандата. Много от бившите зрители на Supernatural обещават да се завърнат за този епизод, както и много от хората, които никога не са го гледали, са склонни да му дадат шанс сега, в 13-тия му сезон, само заради свежата идея. Епизодът излиза на 30 март българско време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

И аз така за Lost in Space.
The handmaid’s tale много бързо ще ми омръзне ако нещо реално не се случи във втори сезон.
А Supernatural абсолютно нищо не може да ме върне да го гледам.

За Lost in Space само съм чувал. Трейлърът ми хареса 😀