nt-xma-sw

Трейлъри за Ninja Turtles 2, X-Men: Apocalypse, Star Wars 7

Както винаги, малко преди Коледа излизат най-интересните трейлъри – „Костенурките Нинджа: На светло“, „Х-мен: Апокалипсис“ и „Междузвездни войни: Епизод VІІ: Силата се пробужда“.

След няколко седмици тотална суша на новини и трейлъри, последните няколко дни направо избуяха откъм събития. По принцип, всеки от тези трейлъри заслужава да бъде представен в отделна статия, но тъй като излизат почти заедно, то нищо не пречи и ние да ги съберем на едно място.

Започваме с „Костенурките Нинджа: На светло“. Първият филм напълно отговори на ниските очаквания към него, което означава детски сюжет, но много експлозии и завръщане на любими анимационни персонажи. От втория очакваме същото, като този път злодеите изглеждат малко по-разчупени, макар и долнопробни. Костенурките най-накрая ще се разкрият пред света, а градът им ще бъде нападнат от мистериозна сила, подпомогната от двама престъпници, също превърнати в човекоподобни животни, бухали се с Нацепин. Ако дебилът във вас смята, че ще се изкефи на още едни Костенурки Нинджа, не му отказвайте това удоволствие, няма да ви съдим. Строго.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Продължаваме с дългоочаквания „Х-мен: Апокалипсис“, в който ще видим първия мутант със суперсили – именно въпросния Апокалипсис, да излиза от египетската си гробница и да опитва да завладява света. Той ще си направи четирима конника на Апокалипсиса от познати на феновете герои, а именно Магнето, Буря, Сайлок и Анджела (последните двама не са известни от филмите досега). Мистик и Професор Х пък стават съюзници за тази битка, която ще определи следващия господар на света. Апокалипсис изглежда интересен злодей, който ще предизвика доста хаос, а плакатът загатва, че „само най-силните ще оцелеят“ от сблъсъка с него.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Завършваме с изненадващо добър китайски трейлър на „Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“. Въпреки че преди време Джей Джей Ейбрамс обеща да не излизат повече трейлъри, интернет вече е наводнен с клипчета, тийзърчета, промота и какво ли още не. Сега идва и тази реклама, която изглежда доста съдържателна и показва много нови сцени. Най-добре ще е да не се спойлвате с нея, защото и без друго филмът излиза след една седмица, но ако толкова нямате търпение – вижте я, надъхваща е.

https://www.youtube.com/watch?v=M9tsj1px4CI

 

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens излиза на 18 декември, X-Men: Apocalypse ще чакаме до 27 май 2016, а The Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows идва седмица по-късно, на 3 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата