ob-h-pd-d

Трейлъри за Orphan Black, Daredevil, Penny Dreadful, Hunters

Какво ни очаква в „Клонинги“, „Деърдевил“, „Викторианска история“ и „Ловци“?

Днес излязоха учудващо много трейлъри за сериали, които чакаме с нетърпение.

На първо място, разбира се, е „Клонинги“ – сериалът, който през последните две години е на първо място в нашите класации за най-добри сериали на годината. BBC America продължава с техно-трейлърите, в които накъсва или повтаря думи или звуци, за да постигне не само оригиналност на промоцията, но и натрапване на подсъзнателен смут у зрителя. Новият трейлър към четвърти сезон показва, че ни чака нов експлозивен пакет от епизоди, както и още хумор на неочаквани места. Неолюционистите ще бъдат основната заплаха, а Сара ще се приближи към причината за самоубийството на Бет и ще се запознае с новия клонинг с маска на овца.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Доста по-надъхващ обаче е трейлърът за втори сезон на „Деърдевил“. В него също се използват звуци, за да се наподоби музика, но много по-ефективно. Явно миналата година едва се запознахме със силите на Дявола на доброто. Тази година ни чакат много по-епични битки и сюжети, като г-н Мърдок ще се изправи срещу редица врагове. Трейлърът малко напомня на тези за „Лудия Макс: Пътят на яростта“ – ако втори сезон на сериала е наполовина толкова добър, колкото този филм (който няма нищо общо със сериала), то определено трябва да му се даде шанс.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

С музика тръгва и трейлърът на „Викторианска история“ – той не показва много нови кадри, но е обогатена версия на предишното клипче, която зарибява още повече феновете на хоръра. Сериозно, ако обичате филми на ужасите, дайте шанс на този сериал! Отдайте се на тъмната си страна…

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За финал ще ви покажем пълен трейлър за предстоящия нов сериал с извънземни терористи на Syfy. Концепцията още изглежда малко тъпичка, но новите кадри изглеждат по-добре и този път промоцията не се свени да покаже по-смущаващи сцени и повече фантастични елементи.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Orphan Black започва новите си епизоди на 15 април българско време, Daredevil пуска всичко накуп – на 28/29 март, Penny Dreadful тръгва на 2 май, а Hunters ще ни поведе към края на света от 12 април.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата