tv-yel

Трейлъри за The Handmaid’s Tale, The Rain, Legion, Fear TWD

Нови кадри от втори сезон на „Историята на прислужницата“, първи сезон на „Дъждът“, втори сезон на „Легион“ и четвърти сезон на „Пази се от живите мъртви“.

Време е за нова порция трейлъри на сериали, които очакваме с нетърпение.

„Историята на прислужницата“ (или „Разказът на слугинята“, или микс между двете, според зависи от преводача) събра страшно много награди след първия си сезон, не само заради драматичната история със социално послание, но и заради добрите режисура, актьорска игра и цялостно оформление. Hulu вече са готови с още един, по-динамичен трейлър към втори сезон. Критиката ни към рекламите досега беше, че не загатват за никакво развитие спрямо първи сезон, но това клипче вече показва малко по-вълнуващи кадри. Да се надяваме, че не са единствените. The Handmaids’ Tale излиза на 26 април.

https://www.youtube.com/watch?v=dKoIPuifJvE

Продължаваме с новия пост-апокалиптичен сериал на Netflix – The Rain. Продукцията е датска, а след като видяхме страхотния Dark от Германия, изпитваме остър глад за още европейски продукции. Скандинавската перспектива си личи от самото начало на трейлъра – как ще изглежда краят на света за най-щастливите държави в него. Същевременно, присъстват и задължителните за популярност тийн-нотки и драматични кадри. В светът на „Дъждът“ човечеството е унищожено от вирус, пренасян чрез дъжда. Две деца, крили се 6 години в бункер, излизат, за да видят какво е останало от света след това. Премиерата е на 4 май.

Бутон за зареждане на YouTube видео

За втори сезон на „Легион“ сме ви показвали вече доста неща, но рекламната кампания не спира. Виждаме нови кадри, като актьорският състав ни въвежда описателно в новия сюжет. Мистериозното кълбо, отвлякло Дейвид, го е държало цяла година, макар за него да е минал само ден. Той ще трябва да преоткрива новите си приятели, а те – него. Междувременно, Фарук се е възстановил от загубата в края на миналия сезон и отново ще тормози мутантите и света. Премиерата е на 4 април.

За финал – пълен трейлър на Fear the Walking Dead. Мнозина казват, че едно време той е бил само пренебрежима притурка към основния сериал, The Walking Dead, но сега е дори по-интересен от него. Ще бъде интересно да видим дали резкия спад в рейтингите на сериала-майка ще се отрази негативно и на разклонението или напротив – това широкоразпространено мнение ще си проличи и в гледаемостта. Фокусът в рекламата отново е върху Морган, като нови лица ще бъдат също каубоя Джон Дори (Гарет Дилахънт от „Надарените“) и боеспособната оцеляла Алтея (Маги Грейс от „Изгубени“). Трейлърът е дълъг и хубав, въпреки че липсва звукът на първите 20 секунди. Премиерата е на 16 април.

Бутон за зареждане на YouTube видео

А ето и малък бонус – кадри от първия епизод на новия сезон, който ще гледаме след около 2 седмици:

https://www.youtube.com/watch?v=sEkgHJje1cc

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата