Трейлърите от Суперкупата 2015

Нови кадри от Jurassic World, Terminator: Genesys, Insurgent, Tomorrowland, Kingsman: The Secret Service, Hot Tub Time Machine 2, Inside Out, Minions, Ted 2, Heroes: Reborn, Seventh Son

Този уикенд в САЩ се проведе едно от най-следените събития – Суперкупата. Милиони американци гледат спортното съревнование по телевизията, а стотици рекламодатели плащат невъобразими суми, за да напъхат клипчетата си в рекламните блокове. Именно поради големия интерес към събитието, обикновено част от тези реклами са нови трейлъри за предстоящи филми. Ето кои клипчета са ни важни от тази година:

Джурасик свят

В новия трейлър виждаме, че не всички динозаври са лоши. Напротив, Крис Прат добре си е тренирал рапторчетата и те явно ще му помогнат срещу големия лош ГМО-завър. Птеродактилската атака и задръстените деца в сайфай количката също са непоказвани досега моменти. Премиерата е на 12 юни.

Терминатор: Генезис

Този спот се концентрира върху екшъна, застаряващия терминатор на Арнолд Шварценегер и обърканата Сара Конър на Емилия Кларк. Няма много кадри, които да не сме виждали, но винаги е от полза да се надъхаме за култовите роботи-изтребвачи. Филмът излиза на 3 юли.

Бунтовници

Светът на Трис се разпада и илюстрация за това е поредният й сън. Сцената вече беше загатната в предишни трейлъри, но за пръв път я виждаме цяла и определено е впечатляваща! Филмът излиза на 20 март.

Утреландия

Този филм все още до голяма степен представлява мистерия, но поне това клипче дава малко повече информация – виждаме как изглежда въпросната Утреландия и с какво ще стигнат героите ни дотам. Премиерата е на 22 май.

Kingsman: Тайните служби

Супер яки шпионски технологии и супер забавни шпиони – какво повече му трябва на човек? Този трейлър май е най-добрият от цялата Суперкупа и успя да предизвика най-голям интерес у мен (при положение, че въобще не обръщах внимание на този филм досега). Комедията излиза на 20 февруари.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

stealth

от наша гледна точка си рекламират американския футбол с кино (за съжаление само американски) трейлъри 😀