4 коментара
ob-ac-xf

Видео от Orphan Black, Agent Carter, The X-Files

Тийзър за „Клонинги“, клип от „Агент Картър“ и първата минута от новите „Досиетата Х“.

В началото на тази седмица излязоха три интересни клипчета, свързани с наши любими сериали.

Започваме с тийзър към четвърти сезон на „Клонинги“. В него няма кадри от предстоящите епизоди, но въпреки това е много интересен. Прави се паралел с „Алиса в Страната на чудесата“ и чрез историята, разказана от различните превъплъщения на феноменалната Татяна Маслани, се загатва, че новите серии ще се върнат към основната мистерия – съществуването на клонингите и съдбата на Бет Чайлдс. Единственият начин за Сара Манинг да продължи напред е да се върне назад:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

В клипа към новите епизоди на „Агент Картър“ пък, главната героиня демонстрира умения за проникване в забранени зони. Персонажите от този сериал не се свенят да използват сексапила си при всяка удобна възможност и, както се оказва, той не работи никак лошо.

https://www.youtube.com/watch?v=0s8IqXViv60

 

Всички фенове на „Досиетата Х“ вече очакват завръщането на Мълдър и Скъли и скоро търпението им ще бъде възнаградено. Всъщност, можем да го възнаградим още сега, с първата минута от първия нов епизод след около 14 години без нови серии! За съжаление, не виждаме нищо от предстоящите сюжети, а само преразказ на първите 9 години от The X-Files. Всъщност, напълно логично начало за епизод 10х01.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Agent Carter се завръща на 20 януари българско време, The X-Files – на 25 януари, а Orphan Black – някъде през пролетта.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата