ahsh-dw-sup

Видео за Doctor Who, Supernatural, American Horror Story

Трейлър и пролог за девети сезон на „Доктор кой“, трейлър за единайсти сезон на „Свръхестествено“ и тийзър за пети сезон на „Зловеща семейна история“.

Този месец ще започнат новите сезони на много от любимите ни сериали. В тази статия сме събрали най-новите видео материали за част от тях.

Започваме с „Доктор кой“, въпреки че вече пуснахме един-два трейлъра за него. По стара традиция обаче рекламните клипчета не са единственото, с което този сериал загрява за новите си епизоди. BBC са пуснали 2-минутен пролог, с който загатват за събитията в следващите серии. Както знаем, Доктора ще изчезне за известно време, а Клара и Миси ще се съюзят, за да го намерят. Самият той обаче е на кръстопът, който може да доведе до унищожението му. В пролога явно е част от началото на тази история, в която Доктора разговаря с една от Сестрите от Карн (те се появиха за пръв път в старите серии, а наскоро бяха използвани за пролога към юбилейния епизод „Денят на Доктора“, в който осмия Доктор регенерира във Военния доктор (сложна история, която едва ли ще разберете ако не следите сериала).

Бутон за зареждане на YouTube видео

В допълнение, имаме и още един трейлър, този път излязъл от BBC America, които излъчват сериала в САЩ:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Продължаваме със „Свръхестествено“, който тази година започва 11-ти сезон! Факт е, че сериалът не е като преди, но сценаристите все още имат идеи за развиване. Повечето от кадрите изглеждат като да са от премиерния епизод, но има и други. Тази година братята ще са хванати в капан между мрака и спасението. Главният сценарист, Джереми Карвър, е казал, че сезонът ще се усеща като „епичен“ и братята отново ще работят основно в екип, за разлика от предишни сезони, когато са прекарвали доста време далеч един от друг. Основната история за сезона ще бъде „пред-библейска“ с нов голям злодей.

https://www.youtube.com/watch?v=qzPtF_K1ltI

 

За финал – тийзър към „Зловеща семейна история: Хотел“ с визии на главните за този сезон герои. За сюжет отново не става дума, но ако така изглеждат стаите и героите, то сезонът обещава да бъде най-малкото красив. Лейди Гага се появява само за последния кадър, като преди нея разглеждаме актьорския състав, който вече познаваме. Ако ви е необходима повече информация за предстоящия сезон, прочетете обстойната ни статия тук. А сега – тийзъра:

https://www.youtube.com/watch?v=OMgrBZCfeRw

 

Doctor Who започва на 19 септември, а Supernatural и American Horror Story тръгват на 7 октомври (8-ми българско време).

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата