2 коментара
trailers-spm-pro-loc-ave

Видеоблагинки: The Amazing Spider-Man, Prometheus, Lockout, The Avengers

Японски трейлър на „Невероятния спайдърмен“, видеоинтервю с Гай Пиърс относно „MS1: Максимална сигурност“ и „Прометей“ и клипчета с Тор, Локи и Железния човек от „Отмъстителите“.

Започваме новата седмица с поредна порция видеоблагинки. Този път не става дума само за трейлъри, макар че ще започнем именно с такъв за „Невероятния Спайдърмен“. Ще ви покажем още интервю с Гай Пиърс, в което той говори за „MS1: Максимална сигурност“ и „Прометей“, както и две клипчета от „Отмъстителите“.

Човеът-паяк сякаш нещо се позагуби напоследък, но това не бива да ни учудва. С всичкото вълнение около „Игрите на глада“ и „Отмъстителите“, на всеки му е трудно да пробие, а пък и има достатъчно време докато дойде неговото царство. Ние, все пак, ще помогнем в промоцията на червено-синия супергерой като лепнем с паяжина новия му японски трейлър още в началото:

 

http://www.youtube.com/watch?v=aaYXSbBlkJE

 

Явно в Япония не оценяват високо шегичките в американските филми и затова в тяхната реклама тези моменти са заместени с по-напрегнати сцени от филма. От този трейлър изглежда, че сюжетът в „Невероятният Спайдърмен“ няма да бъде лишен от епос.

Разбира се, едва ли тази година ще има по-епичен филм от „Прометей“. Колегите от американския сайт screenrant са заснели видео интервю с Гай Пиърс по случай излизането на „MS1: Максимална сигурност“. Естествено обаче, те са се изкушили да го попитат и за предисторията на „Пришълеца“, в която той ще се появи за кратко в ролята на Питър Уейланд – основателят на корпорация Уейланд-Ютани“, отговорна за ужасните случки в култовата поредица на Ридли Скот. Вижте какво ще ни разкаже актьорът за двата си филма:

 

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Завършваме с най-близкия голям кинохит, който се очаква да взриви бокс-офиса също както небостъргачите в трейлъра: „Отмъстителите“. Вече видяхме Черната вдовица в действие, а сега ни се предлага телевизионна реклама, концентрирана върху Тор, и откъс от филма, в който Локи и Железния човек се надприказват.

 

http://www.youtube.com/watch?v=qTzH2qD5Ilg

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

The Amazing Spider-Man идва у нас на 6 юли, Prometheus – на 1 юни, Lockout – 20 април, а The Avengers – на 4 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата