Всички Star Wars новини и трейлъри от празнуването

Star Wars Celebration 2023 ни носи новини и трейлъри за купища филми и сериали от „Междузвездни войни“!

Този уикенд Лондон празнува Star Wars и покрай веселбата Lucasfilm пускат и купища интересни трейлъри и новини. За ваше удобство, ще ги съберем всички на едно място.

Интернет днес гърми с трейлъра на „Асока“. В него виждаме много вълнуващи кадри, включително завръщането на адмирал Троун от Star Wars Rebels (и то с превъплъщение на познатия на феновете актьор Ларс Микелсен), както и на Сабин Рен. Мери Елизабет Уинстед пък ще осигури първото игрално превъплъщение на Хера. Дори любимият ни Дейвид Тенант ще се завърне (с гласа си) за ролята си от „Войните на клонираните“ – дроида Хуянг.

Други новини:

  • The Mandalorian скоро ще завърши, но няма да го направи с телевизионен епизод, а с цял филм, който ще мине по кината! Рано е още за подробности, но хитовият сериал явно ще завърши бомбастично.
  • Като цяло, Lucasfilm ще започнат скоро пак да пускат филми, въпреки че новата им трилогия не се получи по най-добрия начин и истинския си успех те намериха в сериалите. Все още стои запазена дата за 19 декември 2025, така че вероятно тогава ще видим първото завръщане на франчайза в кината.
  • Един от новите проекти се казва Star Wars: New Jedi Order. Събитията на „Нов джедайски орден“ се развиват 15 години след финала на „Възходът на Скайуокър“ и в него се завръща Рей, която ще се опитва да възстановява джедайския орден. Дейзи Ридли е много развълнувана да се върне към поредицата, която я направи известна. Режисьор ще бъде Шармин Обейд-Чинои, известна с „Госпожа Марвел“.
  • Другият пък се казва Star Wars: Dawn of the Jedi и сюжетът му ще се развива цели 25 000 години преди познатите ни ери. Режисьор е Джеймс Манголд. Ще се постави въпроса за произхода на Силата и как първите джедаи са се научили да я използват срещу несправедливостите в галактиката.
  • Втори сезон на „Андор“ ще излезе през август 2024 г. На присъстващите на празненството е показан трейлър, но той е в много груб вид, защото снимките все още текат и ще приключат чак през август тази година. Слоганът на новия сезон е „Всеки си има своето въстание“. В кадрите е видяна Мон Мотма да крещи „дръжте се заедно или всички ще бъдем смазани“, а дъщеря й – да слага имперски ръкавици.
  • Тече подготовка за следващия нов сериал, The Acolyte, описван като „Замръзналото кралство“ се среща с „Убий Бил“ във времената векове преди събитията от Епизод I. Дафни Кийн ще играе ситска убийца, а Кари Ан Мос и Амандла Стенбърг ще имат бойна сцена. Джунас Суотамо, който играе Чубака, също ще участва, но като друго уки. То ще бъде джедай. Сериалът се очаква също през 2024 година.
  • Разкрит е актьорския състав на другия нов сериал, Skeleton Crew, на който всеки епизод ще има различен известен режисьор. Повечето актьори ще са млади, невръстни и непознати, но ще бъдат предвождани от ветерана Джъд Лоу. Сюжетът ще разказва за група деца, опитващи се да оцелеят, а Джъд ще бъде джедай и техен защитник. Сюжетът ще се развива горе-долу по времето на „Мандалорианеца“, така че не са изключени пресичания.
  • Засега не се планира нов сезон на Star Wars: Obi-Wan Kenobi, въпреки че Иън Макгрегър е повече от навит за такъв.

За финал – нов трейлър на „Индиана Джоунс и часовникът на съдбата“. Нали не сме забравили, че Лукасфилм продуцира и този франчайз? В тези кадри ще видим повече от злодея Мадс Микелсен и способностите на часовника на съдбата.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |