Всичко за сериалите от Comic-Con 2017

Комик-кон в Сан Диего от тази година ни донесе изобилие от трейлъри и новини.

Урожаят на трейлъри, новини и благинки от най-голямата научнофантастична конвенция в света тази година е дори по-голям от обикновено, особено що се отнася до телевизионните продукции. Тук сме събрали всички трейлъри от последния уикенд, като сериалите от общи комиксови вселени/производители са подредени един до друг, а останалото е по азбучен ред.

Героите на Марвел:

The Defenders

Най-голямото и близко предстоящо събитие на Марвел е премиерата на сериала „Защитниците“ с четиримата вече установени супергерои и Сигорни Уивър като основен злодей. Ще видим и други познати лица от различните сериали, обединени във вселената – Електра и Наказателя например. Но преди да ни покаже всичките, Нетфликс реши да ни подразни с тийзърче, водено от емблематичния Стен Лий.

След това ни беше предложен истинският трейлър, в който виждаме как героите се събират и обединяват срещу общата заплаха. Епизодите ще излязат на 18 август.

Междувременно беше обявено, че Iron Fist е подновен за втори сезон, в който ще се появи и Мъгливия рицар (Misty Knight), който вече ни е познат от „Люк Кейдж“ и ще видим отново в „Защитниците“. От The Punisher са показани кадри, които засега не са пуснати онлайн, но вероятно скоро ще видим пълноценен трейлър за всички – сериалът ще излезе наесен.

Inhumans

Първият трейлър на „Нехора“ не беше посрещнат радушно, което вероятно е хвърлило телевизионния отдел на Марвел в лека паника. За щастие, новият е по-надъхващ – акцентира на IMAX премиерата на пилотния епизод, показва косата на кралицата в действие и включва харесвана поп-песен като саундтрак. Феновете на комиксовата вселена все още не са въодушевени, но поне част от притесненията им са успокоени след това клипче. Телевизионната премиера на сериала е на 29 септември, а дебютният епизод ще бъде прожектиран по американските кина още от 1 септември.

The Gifted

Новият сериал по „Х-мен“ изглежда доста интригуващ – както откъм история, така и откъм актьорски състав. Две деца откриват, че са мутанти, в момент, в който мутантите са залавяни и затваряни (вероятно и убивани). Баща им се занимава именно с лов на такива младежи, но сега ще трябва да мине от техния лагер, за да спаси своите деца. В трейлъра виждаме и кои са главните герои, като най-върлите фенове на Марвеловите комикси може би ще разпознаят част от тях. Ще можем да пробваме сериала на 2 октомври, когато в САЩ ще излъчват първия епизод.

Продължава под рекламите

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Тийзърите за „Зловеща семейна история“ са отново зарибяващи. Дали ще успеят тази година да създадат свястна и издържана история?

рин

Оха, кой се завръща в Суперменски сериал… Ерика Дюранс! 😃 на 0:51 от видеото 🙂 Новата майка* на Кара. Умря им сериала с Майкъл Шанкс и Ерика се завръща при супермените (гърлите) и сега остава и Шанкс да се появи я там или в Стар Гате: Оригинс.

Петя Ивайлова

Безпокоя се за финала на „12 маймуни“ – Тери Маталас каза (по време на Комик Кон панела) нещо в смисъл, че добър финал не винаги означава щастлив финал… А, и освен това направо отрече, че Дженифър е Майка на Коул – всички си го мислеха, но наистина е по-добре да не му е майка; спомням си как му налиташе в първите сезони))

Мира

Калиста Флокхарт в Супергърл 😊