2 коментара
elate comic con 2012

Задава се Comic-Con 2012

Ежегодният фестивал на феновете на фантастиката ще привлече, както винаги, звезди от любимите ни сериали и най-интересните предстоящи филми и игри. SciFi.bg отново ще ви прави съпричастни със събитието като пуска своевременно новините.

Зомби-супермен беше сред най-оригиналните и добре реализирани маскировки миналата година. Какво ли ще видим тази?

Дойде време за ново голямо фантастично събитие! Тази седмица ще се проведе Comic-Con 2012, която отново ще събере фенове на жанра от цял свят. Отново ни чакат познатите емоции с бомбардировката от новини, трейлъри и промо-снимки, както и насладата от гледката на феновете с най-интересните костюми.

Както и миналата година, SciFi.bg ще ви направи съпричастни със събитието, като своевременно докладва за всяка новина, пусната на конвенцията. Може би няма да успеем да покрием 100% от материала, но със сигурност ще ви предложим най-подробното отразяване на събитието в България.

Конвенцията този път ще продължи 5 дни, от сряда до неделя, а мястото отново е Сан Диего. С панели ще се представят много от любимите ни сериали като Game of Thrones, Futurama, The Vampire Diaries, True Blood, Fringe, Supernatural, Teen Wolf, The Walking Dead, Falling Skies, Alphas, Warehouse 13, Grimm, Once Upon a Time, Being Human (US), Doctor Who, Merlin, Star Wars: The Clone Wars и др. Ще има дори панели по случай юбилеи на Firefly и Buffy – the Vampire Slayer.

Ще имаме възможност да се запознаем и с предстоящи интересни сериали от рода на 666 Park Avenue, Arrow, Revolution, Beauty and the Beast.

Сред най-очакваните филми, които ще се презентират със свои панел са Iron Man 3, Thor 2, Man of Steel, The Dark Knight Rises, The Hobbit, Twilight: Breaking Dawn 2, Frankenweenie, Paranorman, Pacific Rim, After Earth, Resident Evil: Retribution, Resident Evil: Damnation, Total Recall, Looper, Elysium, Silent Hill: Revelations, The Amazing Spider-Man, римейкът на Godzilla и др.

Най-сериозните представители на гейм индустрията пък ще бъдат Halo и Mass Effect, но като цяло игрите ще бъдат по-слабо застъпени.

Както виждате, заглавията са многобройни и разнообразни. Сигурни сме, че всеки ще си намери по нещо, което го интересува, така че през втората половина на тази седмица ви препоръчваме да проверявате често SciFi.bg за най-интересните новини от Comic-Con 2012 в Сан Диего.

Новините от Comic-Con може да видите ТУК.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата