"Събитието" – спрян, "Чък" – продължен

Продължават новините за бъдещето на някои от любимите ни сериали. „The Event“ е спрян заради разочароващите рейтинги, а „Chuck“ е спасен за още един, последен сезон, от страстните си фенове.

NBC обяви плановете за двата си жанрови сериала. „Събитието“ приключва поради слаб рейтинг. Сериалът не можа да изкара повече от един сезон. Критиците признават, че идеята зад него е добра, но изпълнението страда от твърде много грешки. Уж шокиращите обрати са очаквани, а с голямата мистерия, зад която се крият всички минисъбития, се прекалява. Изпълнителният продуцент Стийв Старк обаче не приема поражението и ще търси нов дом на сериала си. Наистина, той успя да намери своя лоялна фенбаза, макар и твърде малка, за да оправдае разходите по продукцията. Затова все още не може да се каже дали историята няма никога да бъде завършена.

В „Събитието“ участваха (с минимален шанс пак да участват) Джейсън Ритър, Сара Рьомър, Иън Антъни Дейл, Желко Иванек, Блеър Андърууд.

От друга страна, „Чък“ е подновен, въпреки колебливото си представяне на рейтинговата таблица. За пореден път сериалът, който винаги е бил на косъм от спиране, оцелява, благодарение на верните си зрители. Джош Шуорц, създателят, благодари на страстните фенове, които за пореден път са дали още живот на сериала. Творецът казва, че новината е добра, защото финалът на четвърти сезон не е предвиден за финал на сериала. Според слуховете обаче, пети сезон наистина ще е последен и сценаристите ще се подканят да измислят подобаващ край на сагата си за 13-те епизода, които ще им се предоставят.

В ролите си за „Чък“ ще се завърнат Закари Леви, Ивон Страховски, Адам Болдуин, Сара Ланкастър, Райън МакПартлин, Джошуа Гомез и др.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |