Зловещата Мама на Гилермо дел Торо

Режисьорът пуска нов хорър-проект.

Надписи като „Гилермо дел Торо представя“ определено помагат на никому неизвестните филми да получат повече внимание. Такъв е и случаят с „Мама“, където известният режисьор е един от изпълнителните продуценти. Вижте му трейлъра:

Както се досещате – щастлива млада двойка (Николас Костер-Валдау от „Игра на тронове“ и Джесика Частейн) осиновява две момиченца, намерени в гората. Но колкото повече приемната майка се сближава с доведените си деца, толкова по-странни събития започват да се случват из къщата. Отмъстителният дух на истинската им майка ги пази дори сега и не смята да ги даде лесно на другиго.

„Мама“ е дебютът на Андре Мушиети като сценарист и режисьор, а по проекта си той работи не от вчера – още 2008 година е пуснал късометражно филмче със същата идея, която сега разширява в киновариант. В частта със сценария е помогнал и Нийл Крос, който има опит със стряскащите сцени.

Заинтересуваните от филма ще почакат до началото на 2013-та, за да го видят, но фактът, че Mama е подкрепен от Гилермо дел Торо, говори доста добре за него.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Добър трейлър 🙂

lokster

Ооо добре, изглежда обещаващо! Ще се гледа!