3 коментара
Mockingbird Lane - Season Pilot

Взето е официално решение за „Мокингбърд лейн“

NBC най-накрая реши какво да прави с интересния проект на Браян Фулър.

Изображение с име: mockingbirdcastНа Вси Светии тази година NBC разнообразиха зрителите си с телевизионен филм – „Мокингбърд лейн“. Той всъщност трябваше да стане на сериал, римейк на стария „Семейство Мюнстер“ (макар всъщност да имат много малко общи черти), и да продължи цял сезон. На Браян Фулър първоначално бяха дадени пари и доверие за пилотен епизод, но в последствие телевизията се отдръпна от проекта и не поръча повече серии. Пилотният епизод се излъчи като горепосочения телевизионен филм и всички замръзнаха в очакване на решението на телевизията за бъдещето на франчайза.

С 5,4 милиона зрители и някои доста ласкави критически изказвания за нетрадиционния сериал, мнозина се надяваха, че Mockingbird Lane все пак ще получи поръчка за цял сезон, но това така и не стана.

Днес в туитъра си Браян Фулър е обявил, че NBC официално е решила да не се занимава с проекта и да си остане само с направеното досега. Фулър е нещастен, но не и безработен – той е ангажиран със сериала „Ханибал“, направен по „Мълчанието на агнетата“. Няма да се продуцират повече епизоди и няма да се завръщаме на Мокингбърд лейн в близкото бъдеще.

Дори и така, зрителите все пак трябва да са доволни, че телевизията изобщо е решила да излъчи пилота и че те са имали шанс да видят това, което можеше да бъде. Жалко за тези, на които идеята е харесала…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата