3 коментара
debris

Трейлър за новия сериал от шоурънъра на Fringe

Debris отново занимава главните си герои с мистериозни събития. Създател е Джей Ейч Уайман.

Минаха осем години откакто главният сценарист и изпълнителен продуцент на „Експериментът“ завърши култовия си сериал с финален пети сезон. След това той пробва да направи друг сериал – „Да бъдеш човек“, който обаче не просъществува отвъд дебютния си сезон. Сега Джей Ейч Уайман е готов с нов проект, който да предложи на феновете си. И според думите му, „в него има елементи от Fringe, но и е съвсем отделна уникална история“.

Сериалът се казва Debris, или „Останки“, и разказва за двама агенти от различни континенти, които разследват останките от разрушен извънземен космически кораб и странния им ефект върху човечеството.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сюжетът се развива в близкото бъдеще и е оригинална концепция на Уайман. Двамата агенти са от ЦРУ и МИ6, обединени в съюза Орбитал, като са с много различни разбирания и методи на работа. Браян разчита повечен а интуицията си и полевата работа, а Финола е дъщеря на създателя на Орбитал и още тъгува по концината на баща си. Те разследват останките от извънземен космически кораб, разбил се на нашата планета. Форматът ще бъде комбинация от „останка на седмицата“ и обща митология за това защо парчетата от кораба се отразяват толкова драматично на хората.

Премиерата му в САЩ е на 1 март – ще видим кога и как ще дойде в България.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата