Tainoto ubejishte ttt

Тайното убежище в Чудоземия

Следващата седмица ИК „Колибри“ ще предложи на пазара „Тайното убежище“ – първа част от поредицата „Чудоземия“ на Брандън Мъл.

Изображение с име: Tainoto ubejishte cccНа 11 ноември в книжарниците ще се появи първа част на нова тийнейджърска поредица – „Чудоземия“. Нейният автор е Брандън Мъл, а романът се казва „Тайното убежище“.

От векове наред най-причудливи фантастични същества се укриват в тайно убежище, далеч от съвременния свят. Това убежище се нарича Чудоземия, а негов пазител е дядото на Кендра и Сет, което двете деца дори не подозират. Вътре зад високата ограда древни закони налагат относителен ред и охраняват лакоми джуджета, пакостливи сатири, вещици интригантки, отмъстителни духчета и завистливи феи. Но веднъж щом се наруши редът, неукротими сили завземат убежището, а Кендра и брат й се изправят лице в лице с най-голямата опасност в живота си. За да спасят семейството си, Чудоземия, а може би и света, те трябва да съберат кураж да сторят това, от което най-много ги е страх…

Явно издателство „Колибри“ най-накрая е обърнало внимание и на младите читатели, които харесват Рик Риърдън и К. С. Луис – поредицата „Чудоземия“ изглежда точно като за тях. А дали ще им хареса, предстои да видим.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата