Books-of-Blood-3

Трета порция кървави книги

Излизат „Кървави книги, том 3“ на Клайв Баркър, изд. „Колибри“.

Изображение с име: kyrvavi-knigi3Феновете на хоръра вече се насладиха на „Кървави книги“, том 1 и том 2. Тъй като вероятно са жадни за още (кръв, ужас и черен хумор), издателство „Колибри“ им предлага ранен коледен подарък с том 3.

Чувате ли? Мъртвите отново са тук и дращят с нокти по плътта, за да запишат необикновените си истории. Вземете тези топли, още живи страници и прокарайте внимателно пръст по кървящите рани, за да проследите буквите на страданието. Тези рани ще ви разкажат за силата на киното, ще съживят древен детски кошмар и ще ви срещнат с отмъстителен дух, който ненавижда порнографията, ще ви разкрият тайните на морските течения и ще се опитат да ви удавят, а ако все пак оживеете, ще ви се иска да сте мъртви, защото няма да сте същите.

До момента Клайв Баркър е написал над 30 книги – романи, новели, сборници с разкази и пиеси, стихосбирки (вижте страницата му в английската Уикипедия или посетете официалния му сайт – http://www.clivebarker.info), част от които – в това число „Кървави книги“ и издадената у нас фантастична приказка „Абарат“ – са отличени с престижни литературни награди като „Уърлд Фентъзи“, „Бритиш Фентъзи“ и „Брам Стокър“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата