Фентъзи-мюзикъл за зимата?

Ако „Йероглиф“ ви се струва странно, то вижте какво ни готвят от ABC!

Вчера поразбунихме духовете с трейлъра на предстоящия сериал „Йероглиф“. Но ако той ви е накарал да плеснете с ръка по челото си, то вижте с какво телевизията ABC смята да запълни паузата между двете половини на „Имало едно време“ в сезон 2014/2015:

Както виждате, става дума за фентъзи-мюзикъл, в който главен герой е рицарят Галавант. Епизодите ще са по половин час, а в главните роли са Джошуа Сасе, Тимъти Омундсън, Вини Джоунс, Малъри Дженсън и Карън Дейвид. Композитор на песните е Алан Менкен, работил по редица филми на Дисни с подобни изпълнения, а сценарист е Дан Фогелман (Crazy, Stupid, Love и The Neighbours).

Честно казано, бъдещето на подобен филм изглежда обречено още отсега. Макар някои да залагат на факта, че в момента фентъзита, приказки и мюзикъли са по-хитови, други се чудят какво са пушили продуцентите докато са давали пари за Galavant. Интересното е, че освен написаното дотук, никъде няма повече информация за този проект. Не че след този трейлър има какво повече да се каже…

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Криси

Изглежда доста тъпо, но е идиотийка, ще се пробва

Петя Ивайлова
petia84

😀 Вини Джоунс ще пее?