Трейлър за „Константин“

„Агент Картър“ пък е другият нов комиксов сериал, който се очаква през есента.

От известно време насам почитателите на комиксите очакват новия сериал на NBC, Constantine. Той е правен по графични новели, бил е и филмиран (с Киану Рийвс, не много успешно), но телевизионната версия изглежда ще бъде доста по-различна и динамична. Прескачането на фазата „пилотен епизод“ е станало едва миналата седмица, но вече имаме цял трейлър, и то никак не малък, за това, което ни очаква с ловеца на демони:

В ролята на екзорсиста и експерт по тъмните изкуства Джон Константин е актьорът Мат Раян. Ангелът, който му напомня за злополуката с момиченцето (нещо, което явно се е отразило доста зле на героя и ще му тежи през целия сериал) пък е Харолд Периньо от „Изгубени“. Момичето, което тепърва ще разкрива света на демоните и изгубените души, е Лив Парсънс – в нея се превъплъщава актрисата Люси Грифитс (Нора от „Истинска кръв“).

Честно казано, трейлърът изглежда по-добре, отколкото очаквахме първоначално, така че може и да дадем шанс на сериала. Въпреки доста дългия трейлър, сериалът ще е готов чак наесен.

Също тогава по ABC ще тръгне друг комиксов сериал, този път от вселената на Марвел. Той ще се казва „Агент Картър“ и ще се фокусира върху едноименната героиня от „Капитан Америка“. В ролята ще се завърне актрисата от филма, Хейли Атуел, а сюжетът ще се концентрира върху живота й на самотна жена, жалееща по Стийв Роджърс, административна служителка и таен агент, навигиращ между различните й роли в живота. За този сериал имаме и плакат:

marvel-agent-carter-poster

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

sweet666

НЕ знам как може да сравняваш филм е телевизионен сервирал.Ама както и да е чакам го с нетърпение да видя дали са направили нещо като хората.Че много сериалчета бяха пълни бози.

Петър Атанасов

Не е много успешно, защото от 100 милиона бюджет, за годините от 2005 досега е спечелил 230 – не е малко, не е провал, но не е и кой знае какво. Ревютата също са като цяло средняшки – не е провал, но не е и успех. Аз помня, че го гледах на кино, но не ме впечатли с нищо, единствено помня как уби паяк с дима от цигарата си (мразя цигари, както знаеш 🙂 ). Та по тези три причини смятам, че е филмиран не много успешно.

Станимир Ставрев

Не знам как реши, че филма с Киану Рийвс е филмиран не много успешно…

Мартин

Много яко изглежда благодаря за статията