Print

Нова книга от Джордж Р. Р. Мартин е на пазара

Излезе „В дома на червея“ от Джордж Р. Р. Мартин и изд. „Сиела“.

Изображение с име: PrintВсички знаем, че основното, което чакате от Джордж Р. Р. Мартин, са двете последни книги от „Песен за огън и лед“, но и вие знаете, че те няма да дойдат скоро. Затова се насладете на другите творби на реномирания писател, които допреди големия му успех с „Игра на тронове“ не са имали шанс да излязат на български.

Изд. „Сиела“ пуска по книжарниците „В дома на червея“. Творбата е сравнително кратка – 124 страници, но е в луксозно издание и с нестандартна концепция.

Под земята на опустошена планета, огрявана от лъчите на умиращо слънце, децата на Белия Червей  живеят и празнуват, докато светът им загива.

В дълбоките тунели, където светлината не достига и мракът властва, живее стария им враг – гроуните, но децата на Червея продължават своя безкраен празник.

Анелин е млад благородник от Града на Червея, който е принуден да слезе в дълбоките тунели, за да отмъсти за накърнената си чест. Вместо това ще намери истината за планетата и за тихия ужас, дебнещ в сърцето на мрака.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата