Клипчета от „Игрите на глада“, „Хижа в гората“ и „Ледена епоха 4“

Катнис се запознава с Лени Кравиц, Фран Кранц и Крис Хемсуърт – с хорър-клишетата, а праисторическите животни – с новите континенти

„Игрите на глада“ излизат на кино още този месец и вече се забелязват билборди с горящия присмехулник из градовете. Но въпреки това доскоро почти не бяхме мяркали Лени Кравиц в трейлърите. В новото клипче от очаквания хит виждаме как Катнис се запознава с неговия герой – Сина. Оказва се, че певецът от реалния живот тук ще бъде дизайнер на дрехите, които Катнис ще носи по време на Игрите.

 

 

Явно, също като мнозина, стилистът не е особено доволен от съществуването на Игрите и симпатизира на Катнис. Дали идеите му ще й помогнат да си намери спонсори, ще видим когато отидем да гледаме самия филм.

На мен лично ми е малко по-важно да гледам друг филм. След около месец идва Джос Уедъновият хорър – „Хижа в гората“. Новата телевизионна реклама за филма не показва нови сцени, но отново постига зарибяващия ефект на първия трейлър.

 

 

Като фен на научната фантастика определено искам да разбера що за експерименти си провеждат военните на гърба на горките тийнейджъри и как ще измрат. Напомням, че филмът има претенциите да преобърне жанра.

Анимационният трейлър в днешната тройка е към „Ледена епоха 4: Континенталната промяна“. Новият филм залага на стара формула – пречупването на знаменателно събитие от древната история на Земята през очите на симпатичните герои и комичните ситуации, в които попадат. Връща се и всеобщия любимец с неговия жълъд – катерицата Скрат.

 

http://www.youtube.com/watch?v=f8Wv63wOVX4

 

Макар и да се набляга твърде много на пътуването върху ледника (надявам се да не го гледаме през половината филм, както през половината трейлър), едва ли може четвъртата част да е по-зле от третата.

The Hunger Games излизат на 23 март, Cabin in the Woods – на 14 април, а Ice Age 4: Continental Drift – на 13 юли.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Много хубав филм е излязло от Игрите на глада, малко гадничък да гледаш деца да се избиват, но много силен!