Новите герои в DC-вселената

Тайлър Хеклин, Том Фелтън и Линда Картър се присъединяват в супергеройските сериали на The CW. Статията е обновена с новите роли за Флориана Лима, Тод Лесанц, Ник Зано, Мейси Ричардсън-Селърс и Патрик Джей Адамс.

Продукциите на американската телевизия The CW по комиксовата вселена на DC продължават да се развиват и да добавят нови актьори и герои към екипите си.

13507243_1088772881215014_5071730763219256817_nТом Фелтън ще се присъедини към споделената DC-вселена с главна роля в трети сезон на „Светкавицата“. Британският актьор, който изигра Драко Малфой във всичките осем филма, проследяващи събитията от книгите за Хари Потър, ще играе Джулиан Дорн – един от криминалистите на полицейското управление в Сентрал сити, който подозира, че Бари крие нещо зад репутацията си на „добрия тип“. Това няма как да не ми напомни на постоянните подозрения на Клоуи Съливан, че Кларк не е обикновен тийнейджър в супергеройската драма „Смолвил“.

По-ранен репортаж споменава, че от CW търсят актьор, малко по-възрастен и улегнал от Бари, който да се навърта наоколо, и изглежда, че са открили този персонаж в героя на Фелтън, но телевизията все още не е уточнила дали това наистина е така. Грант Гъстин [Бари Алън] сподели потвърждение в Туитър, че „следващият сезон ще черпи малко вдъхновение от поредицата на DC „Флашпойнт“. В нея Светкавицата се връща в миналото, за да спаси майка си и резултатът е коренната промяна на настоящето и бъдещето. Когато разбира, че решението му е довело до катастрофални промени, той се опитва да поправи грешката си. Наскоро Стивън Амел сподели, че в „Стрелата“ също ще се усетят промени, после пък разкри, че можем да очакваме герой, когото не сме виждали от години, но без да свързва двете изказвания по никакъв начин.

Освен Фелтън, към вселената на DC ще се присъединят и Тайлър Хеклин и Линда Картър. Тайлър Хеклин ще изиграе не кой да е, а Кларк Кент, познат още като Супермен в драмата на The CW „Супергърл“.

Image1

Хеклин е известен с ролята си на Дерек Хейл в „Тийн вълк“

Хеклин ще изиграе важна роля в завръзката на втори сезон на супергеройския екшън, а за героя му, Кларк, е потвърдено, че ще го видим поне в първите два епизода, когато той ще посети извънземната си братовчедка Кара (Мелиса Беноа). Изпълнителният продуцент на Supergirl, Андрю Крайсбърг казва, че: „Грег Берланти [другия продуцент; създател на останалите супергеройски сериали на The CW – Стрелата, Светкавицата, Легендите на утрешния ден] и аз искахме да работим с Тайлър от години, така че се получи чудесно, защото той е един истински Супермен. Толкова сме развълнувани, че ще добавим още един прекрасен актьор към завета на този емблематичен персонаж.“

За тези, които не са гледали сериала, може би ще бъде интересно, че всъщност Супермен се е показвал няколко пъти в сезон 1, но или от много далеч, или засенчен, или пък в кадъра се вижда само ботуша му (няколко пъти главната героиня си е писала с него по имейл; а пък в поредица от ретроспекции се видяхме и с младото му „Аз“), така че всъщност тепърва ще можем да видим Кларк от близо и наистина, без залъгалки.

Image8

Картър ще играе ролята на президент в „Супергърл“.

През март, когато попитаха продуцента Али Адлър дали Супермен ще стане важен герой в сериала, тя не спомена нищо значително, вместо това насочи фокуса към пътешествието на Кара: „Мисля, че за нас е важно да изследваме нейния свят. Естествено, той е част от живота ѝ, но историята ни е за нейното супер-изживяване.“

В сериала участват доста герои от предишни сериали за Супермен, като например Дийн Чейн ( Супермен от „Лойс и Кларк: Новите приключения на Супермен“) и Хелън Слетър („Смолвил“) – актьорите играят осиновителите на Кара. За кратко се появи и Лора Вандервурт. Към клуба на „рециклираните супергерои“ ще се присъедини и Линда Картър. Актрисата се завръща в телевизията, за да заеме поста на президент на САЩ в DC-вселената. На някои от феновете тя е позната като Жената чудо от краткия сериал от седемдесетте.

Повечето от вас знаят, че в последния сезон на „Стрелата“, който е известен с противоречиви ревюта и не много добри оценки от фенове,legendsoftomorrowconstantine-160899 получихме възможността да се срещнем още веднъж с Джон Константин – вещер, който помогна на Отбор Стрела да избави Сара Ланс от демоните ѝ, след като беше възкресена от кладенеца на Лигата на асасините. Скоро след това самата тя се качи на космическия кораб на Рип Хънтър, за да поеме по дълга и трудна мисия заедно с останалите Легенди, за да спрат безсмъртния терорист Вандал Савидж. В края на първи сезон на „Легендите на утрешния ден“ мисията им бе изпълнена и няколко от членовете на екипажа решиха, че искат да се завърнат към обичайното си ежедневие (Капитан Студ, Човекът ястреб и Ястребово момиче), а за нещастие трябваше да си кажем „сбогом“ с Рори, тъй като Топлинна вълна се пожертва, за да спаси всички останали в епичният финал. С това става ясно, че за да бъдат Легендите пълноценен отбор, те ще трябва да намерят нови пасажери. Феновете на Константин веднага започнаха да спекулират, че най-вероятно той ще бъде следващата Легенда. За съжаление, въпреки че съвсем наскоро предложението на CW за онлайн платформа за гледане на сериали и филми – CW Seed купи първи сезон на „Константин“, все още няма потвърждение нито за това, че ще се срещнем с героят отново, нито че ще има втори сезон.

maise-richardson-vixen-legends-of-tomorrow

Актрисата, която ще играе новата Виксен е позната на феновете на The CW.

Това обаче не важи за Виксен – анимационната героиня с едноименен анимационен сериал на CW също се появи в четвърти сезон на „Стрелата“ и вече е потвърдено, че именно тя ще бъде една от новите Легенди. Само че тъй като Мегалин Ечикунуоке – актрисата, която я изигра в Arrow миналата година, има много тежък график и няма да може да участва с главна роля в „Legends of Tomorrow”, от CW се принудиха да намерят алтернатива. И тази алтернатива е Мейси Ричардсън-Селърс, която е позната и на феновете на друг популярен сериал на CW – “Древните“. В сезон 2 на вампирската драма тя изигра ролята на луда вещица, която стана приемник на древната Ребека Майкълсън. Сега актрисата ще се превъплъти в африканката Амая Дживе – прабаба на Мари Макейб (Виксен от наши дни).

Ник Зано също е нает за главна роля в сезон 2 на „Легендите“. Ще играе за доктор Нейт Хейууд, историк, чийто дядо е бил героят Командир Стомана, член на Американското Общество на Справедливостта. В комиксите, той също става герой и взима прякора Гражданин Стомана и подобно на дядо си става член на гореспоменатото общество.

Patrick J AdamsСега нека обърнем внимание на един герой, който ще бъде много важен за бъдещето на сериала, тъй като именно той ни въведе в това американско общество от бъдещето. В последната минута от финала се запознахме с Ауърман, който имаше много важно съобщение за Рип Хънтър. Ето какво имаше да каже продуцентът на супергеройските сериали, Марк Гугънхайм, относно новото попълнение в каста, в лицето на Патрик Джей Адамс: „Общо взето Рекс (истинското име на героя) ще представлява Обществото на Справедливостта в Америка. Чудесно е, и Патрик като част от сериала е направо като сбъдната мечта. Включването на Хоурман като част от [DC-вселената] е много вълнуващо за нас.“ А самият актьор споменава, че вече се чувства привързан към костюма. „Получих го за кратко [по време на финала] и като пристрастен казах, че искам още.“

 

Black_Racer_Prime_Earth_002__0

Черният състезател много наподобява нов спийдстър, забелязан на снимачната площадка на „Светкавицата“.

CnNuECiWAAQKETN

Тод Лесанц ще изиграе новият злодей в The Flash.

От първите снимки от сета на трети сезон на „Светкавицата“ във Ванкувър пък научихме, че в Сентрал сити ще се появи нов спийдстър. И вече знаем кой ще бъде мъжът зад маската. Тод Ласанц, звезда от „Спартак“ и „Дневниците на вампира“ е забелязан на снимачната площадка заедно с Кейнан Лонсдел (Уоли / Кид Флаш) и Грант Гъстин. Въпреки, че от CW все още не са потвърдили кастинга за сезон 3, имайки предвид, че няколко очевидци вече са го забелязали, едва ли ще им отнеме много време.

CnQHU9JWAAAtusZТози „нов“ спийдстър много наподобява на Черния състезател – антигерой от комиксовата поредица на DC “Лигата на справедливостта: Войната Дарксайд“. Той е не кой друг, а живото въплъщение на Смъртта и да, познахте, той преследва притежателите на Силата на скоростта. Ако това наистина е той, след кого ли е? Бари или Уоли? Но истинският въпрос е, дали този злодей ще остане само за сюжетната линия около Флашпойнт (но все пак няма как да знаем и колко дълго тя ще продължи), или ще бъде новият злодей на сезона? Изглежда ще почакаме поне до Комик Кон, за да разберем това.

Floriana-Lima-as-Maggie-Sawyer-on-Supergirl

Флориана Лима ще бъде полицай в Нешенъл сити.

Две паралелни вселени по-нагоре, в Нешенъл сити и сериала „Супергърл“ можем да очакваме появата на героинята Маги Сойер. Тя ще бъде изиграна от Флориана Лима и първоначалното описание за персонажа ѝ е, че тя е детектив в полицейското управление на Нешенъл сити, по конкретно в специална дивизия, с наименованието „Научна полиция“. Освен това е лесбийка и е горда с това.

Това съвпада почти перфектно с комиксовата ѝ версия, която е работила както в готъмското, така и в метрополското полицейско управление. Освен това, в скорошни сюжети, тя е замесена интимно с Жената прилеп (Батуоман). Работата ѝ в Полицейското управление на Метрополис включва оглавяване на Отдела за Специални Престъпления, който се справя със свръхчовешки престъпления, подобно на Д.Е.О. в „Супергърл“.

До октомври има много време и несъмнено тепърва започваме да добиваме представа относно това, което ни очаква за бъдещето на „Стрелата“, „Светкавицата“, „Супергърл“ и „Легендите на утрешния ден“, но от това, което се знае до момента, става ясно, че ни предстои един наистина вълнуващ сезон!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

@Александър Публикацията е обновена и вече има повече информация.

Александър

забравили сте да кажете че нова актриса ще играе Мари Виксен Лисицата в втори сезон на Легендите на Утрешния ден също и че Артемис ще се появи в 5 сезон на Стрелата и че тя всъщност е онова момиче което опитваше да имитира Черното Канарче след смъртта на Лоръл