Трейлъри за Rings, Blair Witch, Защитники

Отрядът съветски супергерои в „Защитници“, злият дух в „Предизвестена смърт“ и зловещите магии във „Вещицата от Блеър“ са в центъра на новите трейлъри.

Преди време разбрахме, че ще се прави предистория на „Предизвестена смърт“ от режисьора Ф. Хавиер Гутиерес. След това обаче той поясни, че всъщност става дума за продължение. Въпреки хепиендовете в първа и втора част Самара продължава да се завръща и да тормози човечеството… В третата част, Rings, ще се окаже, че в мистериозния запис има „филм във филма“, който никой досега не е забелязал. Как това ще доразвие историята на Самара и дали ще бъде толкова нескопосано колкото във втората част, или пък Rings ще даде нов тласък за цялата поредица – предстои да видим. Филмът излиза на 28 октомври в САЩ (у нас засега няма официална премиера), а трейлърът му е на линия от днес:

Докато сме на вълна нови серии на ужаси от близкото минало, да погледнем и двете телевизионни реклами на „Вещицата от Блеър“. Малцината, гледали филма, го описват като „най-страшния хорър, правен някога“ и „абсолютна атака върху всички сетива“. Новата група, която ще попадне в гората, където предишните студенти изчезнаха, изтезавани от проклятието на Блеър, няма кой знае колко трудна задача, ако целта им е просто да постигнат по-добър филм от втория в поредицата. Но все пак първият си беше грандиозен и ако режисьорът Адам Уингард иска да се мери с него, то трябва доста да се постарае. Ето и двете промота към Blair Witch, който излиза в САЩ на 16 септември.

За финал – пълен трейлър на руския супергеройски филм „Защитники“. Ако не разбирате руски, цъкнете на съответния бутон за субтитри на английски (макар и преводът на моменти да е малко смешен). Ако сте чели предишните ни новини за проекта, то вече знаете за какво става дума – по време на Студената война тайната организация „Патриот“ събира четирима съветски войни (всеки от различна ССР), променя тяхното ДНК и ги използва за да пазят родината от свръхестествени заплахи. „Защитници“ също няма официална премиера в България, а в Русия излиза на 23 февруари. Дано и дотук да стигне по един или друг начин, защото изглежда забавен, а саундтракът, поне на този трейлър, е супер.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Защитники рулира и това е! 😉

Нед Недев

Проклятието Блеър преди много го харесвах, макар и 2/3 от филма да са женски писъци на черен фон. Ще ми е интересно да го видя този.

Руските суперхироус явно също ще правят големи разрушения като американските си колеги. Напомнят ми на Фантастичната четворка, само че каучуковия са го заменили с Принца на Персия 😀