Syfy отваря Зона 51

Военновъздушните сили предоставят ограничен достъп до Зона 51. Един от скритите гости на съоръжението обаче вижда в събитието възможност да освободи себе си и извънземните си другари. Това превръща Зона 51 от безопасна правителствена база в място на ужасяващ терор.

На 26 февруари американската телевизия syfy ще излъчи новия филм „Зона 51“. Филмът ще бъде научно фантастичен, но и в категорията на ужасите, а един от главните актьори ще бъде Брус Бокслайтнър („Вавилон 5“).

В „Зона 51“ поради политическия натиск от американското общество Военновъздушните сили предоставят ограничен достъп на неколцина известни репортери до най-секретната база на планетата. Един от скритите гости на Зона 51 обаче вижда в събитието възможност да освободи себе си и извънземните си другари – затворници в съоръжението. Това превръща Зона 51 от безопасна правителствена база в място на ужасяващ терор.

Засега няма планове да се прави сериал, продължаващ историята, ако филмът се окаже рейтингов успех, но дори еднократното събитие трябва да ни радва в тези тежки за жанра времена.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |