1 коментар
The Avengers 454

Ще има „Отмъстителите 2“

Вече много по-богатият и известен Джос Уедън пък благодари на феновете си с открито писмо.

Изображение с име: Joss Whedon h3С почти два милиарда долара приходи в световен мащаб, The Avengers спокойно се нарежда сред най-успешните филми на всички времена. Ето защо не е никак изненадваща новината, че The Avengers 2 има зелена светлина. Ще има продължение историята на любимите супергерои на света.

Кога ще бъде то, не е ясно. Марвел първо трябва да си преброи парите, а след това да пусне „Железния човек 3“ и „Тор 2“ през 2013, както и „Капитан Америка 2“ през 2014 година. Възможно е „Отмъстителите 2“ да излезе през 2015 година, но засега никой не бърза да се ангажира с планове.

Самият Джос Уедън, чиято звезда за кратко време блесна 100 пъти по-силно от преди, също не се е затичал да прави продължението. Сценаристът първо ще се заеме със собствени проекти като Wastelands и втори сезон на интернет-сериала Dr. Horrible’s Sing-Along Blog.

Наскоро Уедън публикува писмо до феновете си, в което им благодари за подкрепата. „Когато никой друг не гледаше моите продукции, аз имах три постоянни неща в живота си – семейството ми, приятелите ми и вас. Благодаря на всички ви за емоциите и времето, които сте вложили в гледането на моите продукции“ – се казва в част от него. Разбира се, Уедън малко преувеличава, защото той беше звезда и преди „Отмъстителите“. Неговите сериали се ценяха високо, макар и да не бяха достигнали същата мега-популярност като последния му хит. Факт е, обаче, че днес Уедън е един от най-високо ценените кадри в Холивуд и вероятно дълго няма да слезе от пиедестала си.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата