Нови трейлъри за Prey, Thor: Love and Thunder, Strange World

Видеа за предстоящи продукции на Дисни и нейните дъщерни фирми.

Тази седмица излязоха доста нови трейлъри и, като начало, ще ви покажем няколко филмови такива.

Започваме с новото разклонение на „Хищника“, наречено „Плячка“. Вече сме ви писали за филма – той ще разкаже история, случила се 300 години преди събитията от оригиналния филм. Набляга се върху човешките персонажи от племето Команчи, които заедно ще се изправят срещу съвършения извънземен ловец. Prey няма да излиза по кината, а е предвиден направо за стрийминг – на 5 август. У нас, тъй като нямаме Hulu, вероятно ще го гледаме по Disney+.

Продължаваме с „Тор: Любов и гръмотевици“, който има цели две нови видеа, но за съжаление са само тв-реклами. В едната виждаме малко повече от участието на Пазителите на галактиката в сюжета, като вероятно то ще бъде сравнително кратко, а в другата – малко повече за злодея, Гор, който изглежда доста добре и е изигран от Крисчън Бейл. Премиерата на Thor: Love and Thunder също е през лятото, но по-скоро – на 8 юли.

За финал – един филм, за който не сме ви писали досега, но все пак изглежда интересен. Пак е на Дисни и обещава епично приключение през времето и пространството – както сюжетно, така и визуално. „Странен свят“ разказва за фермер-изследовател, на име Сърчър Клейд (или Търсач Клейд), който ще бъде озвучен от Джейк Гиленхол. Сърчър пристига в странен свят, обитаван от невероятни създания. Той и семейството му трябва да изпълнят важна мисия и да преодолеят различията си. Премиерата ще бъде на 23 ноември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |