thor love and thunder

Първи трейлър за „Тор: Любов и гръмотевици“

Thor: Love and Thunder ще върне астрофизичката Джейн Фостър на преден план по гръмотевичен начин.

Този юли Тор прави гръмотевично завръщане! Превърнал се във всеобщ фаворит на феновете, един от най-важните членове на оригиналния екип на Отмъстителите – Тор, се отправя на ново почти самостоятелно приключение с „Тор: Любов и гръмотевици“. Филмът е директно продължение както на „Отмъстителите: Краят“, така и на хита от 2017 г. „Тор: Рагнарокна носителя на „Оскар“ Тайка Уайтити, който отново застава на режисьорското място, а в пелерината на Бога на гръмотевиците за девети пореден път ще видим австралиеца Крис Хемсуърт. Този път обаче, неговият Тор няма да е единственият, достоен да развърти емблематичния чук Мьолнир. Компания на Тор в новите му приключения пък ще правят Пазителите на галактиката.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Голяма част от оригиналните Отмъстители вече умряха или се пенсионираха. Явно нещо подобно се готви и за Крис-Хемсуъртовия Тор, предвид финалната сцена на трейлъра, където виждаме как Натали Портман успешно го замества. Идеята е взета директно от комиксите, но предстои да видим как ще бъде реализирана и в колко още филма ще гледаме оригиналния Тор, преди отговорностите му да бъдат поети от наследницата му.

Нещо, което трейлърът не ни показва, е злодеят на филма – Гор. В ролята ще се превъплъти небезизвестният Крисчън Бейл. Ръсел Кроу пък ще играе Зевс.

Очаква се филмът да излезе по родните киноекрани на 8-ми юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата