666-Park-Avenue

Краят на 666 Парк Авеню отложен за лятото

ABC си заслужиха поредната доза сочни зрителски псувни.

Изображение с име: ustv_666_park_avenue_poster_1Макар и да не са много, феновете на 666 Park Avenue имат още една причина да са бесни на телевизията, която го излъчва. След като продуцентите от ABC решиха да не поръчват втори сезон, те обявиха, че ще излъчат останалите епизоди от първи сезон, за да дадат на зрителите поне някакъв завършек. Сега се оказа, че това наистина ще стане, но чак през лятото.

Последните 3 епизода, които трябва да послужат за финал на историята на Джейк и Хенри и тяхното пътуване към тъмната страна, ще бъдат показани след поне половин година. Почитателите на сериала ще трябва да разчитат на отлична памет, за да си спомнят за какво е ставало дума в сериите от края на тази година, та да се насладят на края.

Решението на ABC, които първоначално бяха нагласили епизодите за януари, е повече от безумно. То не само е безкрайно неуважително към феновете, но ще допринесе и за още по-сериозно влошаване на имиджа им като телевизия. Разделянето на сезона на 2 половини би имало смисъл, ако той имаше поне 14 епизода, които да се разделят на пакети по 7. В случая, от сериала остават едва 3 епизода и не си струва те да се отлагат с 6 месеца.

Не че спирането на сериала е особено несправедливо с оглед на качеството и рейтингите му, но отлагането на последните му епизоди е тотално неадекватно. Така вместо да се натрупа някакво очакване за грандиозен финал, ефектът ще бъде забравяне на сериала и отказване от гледането на завършека му на болшинството от текущите зрители.

С подобни действия нищо чудно телевизията да навреди на рейтингите и на останалите си предавания, което допълнително ще затрудни който и да е сериал по ABC да се задържи в ефир.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата