4 коментара
Believe tttt

Трейлър за Believe

„Повярвай“, че новият сериал ще става за гледане

Перспективата за нов фантастичен сериал по NBC от Джей Джей Ейбрамс и Алфонсо Куарон определено е вълнуваща и шумът, който медиите на Запад вдигнаха около нея, е напълно разбираем. Но някак си трейлърът не вдъхва доверие…

http://www.youtube.com/watch?v=6fhS6oxotTw

В Believe главните роли ще се изпълняват от Джони Секвоя (така се казва момиченцето!) и Джейк МакЛафлин. Героинята на Секвоя се казва Бо и има уникални психически способности. Именно заради това е преследвана от редица организации, които искат да я използват за свои собствени цели. МакЛафлин пък ще играе Тейт – избягал затворник, натоварен със задачата да я „отвлече“, за да я опази.

Както сами се убедихте, трейлърът не предлага нищо впечатляващо. Разбира се, само по него не може да се съди за качеството на целия сериал, но нещата далеч не изглеждат толкова добре, колкото западните медии ги описват. Сюжетът се върти около дете, а е много трудно да се намерят добри деца-актьори, както и да се напише интересен сценарий за такива. Във Fox вече пробваха подобен номер с Touch, но не им се получи (в случай, че не знаете, „Докосване“ е спрян). Името на Джей Джей Ейбрамс ще помогне в рейтинга поне на пилотния епизод, но, както се доказа миналата година с Alcatraz, далеч не е гаранция за успех.

„Повярвай“ ще се излъчва през зимата по NBC.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата