Бен Афлек е новият Батман

Актьорът ще се превъплъти в емблематичния супергерой за втората част на „Човек от стомана“.

Откакто DC Comics обявиха, че в продължението на „Човек от стомана“ „злодеят“ ще бъде Батман, феновете на супергеройския жанр с нетърпение очакват да разберат кой ще го изиграе. Тъй като Крисчън Бейл отказа да се върне в ролята си след трилогията си, продуцентите се заеха сериозно със задачата да му намерят заместник.

И така, следващият Батман е Бен Афлек! Той ще бъде звездата до Хенри Кавил за „Човек от стомана 2“, който феновете вече наричат „Батман срещу Супермен“.

Batman Vs. Superman Ben Affleck Is the New Batman; Superman vs. Batman Release Date Revealed

Изборът на Бен Афлек определено изненада мнозина, голяма част от тях – приятно. Той е актьор, който от доста време си тежи на мястото и му е време да изиграе някоя култова комиксова роля. Доказал е диапазона си, а и все още притежава външен вид, достоен за конкуренция с този на Кавил. 41-годишният актьор идеално пасва и на изискванията за по-възрастен, опитен и склонен към стратегическо мислене и планиране Батман, които сценаристите са заявили.

Man of Steel 2 ще излезе по кината на 17 юли 2015, не много след „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Мира
Pepper

Май си вкараха автогол. Още помним издънката Деърдевил. А защо не си избраха Гордън-Левит, нали той трябваше да поеме щафетата от Бейл (или пак нищо не съм разбрала от филма)

PAIN

Нищо лично ама… УЖАС ! след деърдевил се убедих че не му се отдават на Бенчо точно тези роли 😉