1 коментар
pennyworth

Тийзър за трети сезон на Pennyworth

Икономът на Батман продължава своята предистория по HBO Max.

Позабравихме за съществуването на сериала „Пениуърт“, но той все още е жив. По-късно тази година ще гледаме неговия трети сезон, който HBO Max, новият основен продуцент на сериала, леко ще ребрандира. Докато първите два пакета епизоди по телевизия Epix се постараха да бъдат скрит диамант за феновете, третият ще наблегне много по-силно върху Батмановите елементи в маркетинга, за да привлече повече зрители. Дори името на човека-прилеп е добавено като подзаглавие. Вижте тийзъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трети сезон ще се развива пет години след събитията от втори. Гражданската война, провокирана от Гарвановото общество, е приключила, а светът навлиза в нова ера на супергерои и суперзлодеи.

Втори сезон изненада феновете, като показа бременната Марта Уейн. Всички си мислеха, че тя е бременна с Брус Уейн, който ще се превърне в Батман. Тя обаче роди момиче. Новото подзаглавие „Произходът на Батмановия иконом“ ни уверява, че това все още е история с Батман в нейното бъдеще, така че ще бъде интересно да видим какво ще стане с неизвестната в канона досега негова по-голяма сестра.

Премиерата на Pennyworth трети сезон ще бъде през октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата