Паранормалната активност расте

2 филма по Paranormal Activity ще ни очакват догодина.

Може и вече да я мразите, но поредицата „Паранормална активност“ няма намерение да спира. След всенародната любов, която обгради първия филм, се появиха още няколко, които накараха болшинството от хората да осъзнаят колко тъпа е цялата поредица всъщност.

Феновете обаче, или поне тези, на които Paranormal Activity е все още интересна, също не са никак малко. Те могат да бъдат доволни, защото за 2014 г. са предвидени цели два филма. Единият ще е директно продължение – „Паранормална активност 5“, а другият ще бъде разклонение, ориентирано към латино-американския пазар. То ще се казва „Паранормална активност: Белязаните“ и ще излезе на 3 януари. Петата част пък ще тръгне по кината на 24 октомври 2014.

Почти нищо не се знае за сюжетите на двата филма, освен това, че разклонението ще бъде за разследване на католическата църква в сферата на обладаванията от злите духове. Най-вероятно то ще се развива във вселена, паралелна на тази от оригиналните филми.

Ако има някаква надежда, тя е по-скоро за Paranormal Activity: The Marked Ones. Оригиналната поредица започна да се изтърква твърде бързо. В последния филм сценаристите разчитаха на добре познатите ни от жанра стряскащи моменти (котка, минаваща пред камерата, трясъци в далечината), което издава липса на креативност. Разклонението ще бъде правено от други хора и има шанс там да се прояви някаква нова идея.

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |