1256670727 paran activ fotor11

Паранормалната активност расте

2 филма по Paranormal Activity ще ни очакват догодина.

Може и вече да я мразите, но поредицата „Паранормална активност“ няма намерение да спира. След всенародната любов, която обгради първия филм, се появиха още няколко, които накараха болшинството от хората да осъзнаят колко тъпа е цялата поредица всъщност.

Феновете обаче, или поне тези, на които Paranormal Activity е все още интересна, също не са никак малко. Те могат да бъдат доволни, защото за 2014 г. са предвидени цели два филма. Единият ще е директно продължение – „Паранормална активност 5“, а другият ще бъде разклонение, ориентирано към латино-американския пазар. То ще се казва „Паранормална активност: Белязаните“ и ще излезе на 3 януари. Петата част пък ще тръгне по кината на 24 октомври 2014.

Изображение с име: paranormal activity GEN7

Почти нищо не се знае за сюжетите на двата филма, освен това, че разклонението ще бъде за разследване на католическата църква в сферата на обладаванията от злите духове. Най-вероятно то ще се развива във вселена, паралелна на тази от оригиналните филми.

Ако има някаква надежда, тя е по-скоро за Paranormal Activity: The Marked Ones. Оригиналната поредица започна да се изтърква твърде бързо. В последния филм сценаристите разчитаха на добре познатите ни от жанра стряскащи моменти (котка, минаваща пред камерата, трясъци в далечината), което издава липса на креативност. Разклонението ще бъде правено от други хора и има шанс там да се прояви някаква нова идея.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата