Готви се римейк на „Чародейките“

CBS е възложила на двама сценаристи да изработят концепция за нов сериал въз основата на стария.

В последно време няма много нови вампирски проекти, което е знак, че манията по тях може би отминава. Явно обаче се заражда нова такава – по вещици. CBS бърза да яхне гребена на вълната и разработва римейк на „Чародейките“.

Charmed продължи от 1998 до 2006 година и разказваше за четири сестри, които използваха вещерските си сили, за да се борят със злото. В главните роли бяха Алиса Милано, Холи Мари Кумс, Шанън Дохърти и Роуз МакГаун. За времето си, сериалът успя да си събере стабилна фенбаза, предимно от тийнейджърки (в негова чест, тогава още не беше модерно да се избират именно те за таргет група). Важно е да се отбележи, че сериалът е един от най-дългите в жанра си, а и негов момент успя да влезе в наша класация за най-тъжни моменти във фантастичните сериали.

Новият сериал ще възприеме същата идея, но ще я разработи по съвсем различен и модерен начин. Изпълнителни продуценти и сценаристи ще бъдат Крис Кайзър и Сидни Сиднър. Не са избрани актриси за ролите, а телевизията тепърва ще решава дали въобще да поръча пилотен епизод. Шансовете обаче хич не са малки.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Старгейт

Само като чуя за вещици, вампири и върколаци и ми идва да си издрайфам червата тия тотално се ипразниха едно и също съдържание във всеки сериал Дързост и красота с вампири или Изаура със Спайдърмен.