Книжна поредица от скъпоценни камъни

През месец юли ще излезе тийн-фентъзи поредицата „Лукс“ с трите си части „Обсидиан“, „Оникс“ и „Опал“. Първата книга вече е на пазара.

Obsidian cccСписание Bravo на „Егмонт България“ ще изкушава читателите си с нова тийн-фентъзи поредица. Феновете на любовни истории с фантастичен елемент могат вече да потърсят „Обсидиан“, първата книга от поредицата „Лукс“ на Дженифър Л. Арментраут.

„Когато се преместихме в Западна Вирджиния преди последната ми година в гимназията, се бях подготвила за пълна скука… докато не срещнах готиния ни съсед, висок и с необикновени зелени очи. Нещата изглеждаха добре. И после той си отвори устата.

Деймиън е вбесяващ и арогантен. Не се разбираме въобще. Но когато непознати ме нападат и Деймиън буквално замразява времето с ръката си, нещо неочаквано се случва. Извънземният от съседната къща ме маркира. Правилно ме чухте. Оказва се, че Деймиън и сестра му имат много врагове, които искат да им откраднат способностите, а докосването му ме е осветило като хотел в Лас Вегас. Единственият начин да се измъкна жива е да се навъртам около Деймиън, докато извънземната магия не изчезне.“

Следващите две книги, „Оникс“ и „Опал“ ще излязат съответно на 16 и 30 юли, като отново ще могат да се купят в комплект със списанието на промоционална цена.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
9 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Дияна Минчева

Книгите са просто страхотни.За 2 дена на един дъх съм ги прочела.Чакам с нетърпение и следващите книги,но за съжаление много се бавят.Кога ще ги преведат някой знае ли?

Йоана

Благодаря за информацията. Аз чакам с нетърпение да излезе следващата книга или следващите книги. Ако има и филм това ще бъде просто перфектно. Ще следя форумите и книжарниците и ще се надявам. Относно за Дженсън Екълс това е един от любимите ми актьори ( от сериала „Supernatural“) но не ми се вярва да грабне главната роля, но някоя друга защо не – на Матю като най-голям…. Благодаря още веднъж за инфото … Страшно съм трогната от тези книги и с нетърпение ще чакам да се преведат новите … Надявам се ..

Петя Ивайлова

Прегледах новините, но са предимно от миналата година – изглежда още не са задействали нещата, иначе по сайтовете за филми щеше да пише кой ще участва и т.н. – авторката явно си пада по Дженсън Екълс – може да ходатайства да го вземат в някоя роля, макар че той е над 30 годишен 😉
Сиера пикчърс ще финансират създаването на филм по първата книга от поредицата Лукс, както и кои ще бъдат изпълнителните продуценти – Ник Майер и Марк Шабърг – като гледам даже и режисьор си нямат за сега, но от сделката е минала само една година.

Йоана

Прочетох в нета, че дори са закупени правата за филм върху книгите … Ако някой знае нещо, ще се радвам да сподели … Благодаря предварително !

Йоана

Не само четвърта книга трябва да излезе, а още няколко … Някой знае ли, дали ще ги преведат на български ? Книгите са много хубави,с лекота ги прочетох за няколко дни .

Цвети

книгите от тази поредица са общо осем …..

Лошана

Има, въпросът е дали и кога ще излезе

Рая

А дали има четвърта част някакви идей?

Василена

Много хубава книга,страшно добре написана.