Guardians-of-the-Galaxy-Animated-Series-Full-Poster

Анимационен сериал за „Пазители на галактиката“

Disney XD ще търси лесни пари с рисувана версия на блокбъстъра

Марвел зарадваха феновете си на нюйоркския Комик Кон като им показаха сцена от предстоящия нов анимационен сериал „Пазители на галактиката“! Новината беше обявена от Джеф Лоуб, ръководителят на телевизионния отдел на Марвел, който пусна и следната сценка, за да даде представа на хората какво да очакват:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Guardians of the Galaxy е един от най-успешните филми на Марвел, като е и най-успешният финансово в американския бокс офис за годината. Харесан от зрители и критици, филмът доказа, че и по-малко известните комиксови герои имат шанс да пробият.

Е, тези, които не могат да чакат до 2017 за втория филм, ще бъдат успокоени още догодина, когато Disney XD ще започне излъчване на анимационния сериал. В него познатите ни Питър Куил, Ракета, Грут, Гамора и Дракс ще пазят галактиката от най-големите опасности. Това е първият анимационен сериал за необичайния екип, който все още има доста да наваксва докато достигне степента на експлоатация на другите комиксови творения, но явно ще го прави с ускорени темпове.

Това, разбира се, по никакъв начин не е изненадващо, тъй като така работи тази индустрия – успешните герои се използват на макс по всякакви възможни медии. Хубавото е, че анимацията няма да е от долнопробния CGI-тип, а ще наподобява старите рисувани сериалчета по стил. Не се знае обаче дали няма да е прекалено детска за порасналите фенове на хубавия филм.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата