Обявиха актьорския състав на „Самоубийственият отряд“

Кои актьори ще влязат в Suicide Squad, филма след „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“?

Точно когато човек си мисли, че нощта не може да стане по-хубава, и Уорнър Брадърс обявяват дълго чакания от феновете актьорски състав на филма на Дейвид Айър „Самоубийственият отряд“. Филмът ще бъде продължение на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ и ще излезе през август същата година. Отрядът, който Айър (познат ни като режисьор на „Ярост“) ще събере, е съставен от най-добрите осъдени наемни убийци във вселената на DC. Въпреки омразата и различията си, всички те ще трябва да работят заедно, за да изпълнят невъзможни правителствени мисии и да запазят животите си.

B35iUItCYAAZkjg.jpg large

След месеци спекулации най-накрая имаме и имената на героите и актьорския състав. Уил Смит ще се въплъти в непропускащия цел Дедшот, докато бившата звезда на „Черният рицар: Възраждане“ Том Харди (Бейн) ще поведе отряда като елитния войник Рик Флаг. Австралиецът Джай Кортни пък ще представи Дигър Харкнес (Капитан Бумеранг), докато познатия ни модел от рекламите на Парадайс Център, Кара Делевин ще заеме мястото на магьосницата Енчантрес.

Най-важни обаче са последните две имена и те са: Марго Роби като ненормалната психиатърка Харли Куин и носителя на Оскар и вокалист на 30 секунди до Марс, Джаред Лето в ролята на принца клоун на престъпленията, Жокера.

sB6BE5wlС изключение на Жокера, никой от тези персонажи не се е появявал в игрален филм досега и DC със сигурност не се пестят откъм Холивудски таланти. Какъв обаче ще бъде сюжетът и дали филм проследяващ историята на злодеите би имал шанс, тепърва ще трябва да разберем.

В едно обаче можем да сме сигурни. Жокера няма да бъде част от схемата, тъй като той никога не играе в екип.

За тези от вас, които биха искали да разберат какъв тип атмосфера би могъл да има „Самоубийственият Отряд“, ще ви предложа една от последните анимации на DC, „Батман – Нападение над Аркъм“:

batman-assault-on-arkham-blu-ray-cover-17

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
11 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

иван кръстев

https://www.facebook.com/pages/Batman-Superman-Bulgarian-fans/1513733775547091
За любителите на Батман и Супермен

Станимир Ставрев

Петя, въобще не мисля, че става дума за неуважение или нещо друго. Колкото и да си обичаме сериалите и акьорите в тях, истината е, че повечето не са способни да износят филм на големия екран. Телевизията и киното са коренно различни неща работещи по много различен начин.
Аз лично съм фен на това, че DC и WB позволяват на сериалната си вселена да правят каквото пожелаят. Ако филмите и сериалите бяха в 1 вселена, никога нямаше да имаме Arrow, Flash, Constantine или бъдещите Teen Titans и Supergirl. Максимума, който щяхме да получим е Agents of Shield… което е нищо.

Миро, аз лично не виждам проблем да има произведения по комикси. Жанра е изключително богат на истории. Ако всяка година има по 10+ екшън филми, защо да няма и 10+ супергероиски филми.
Geekboy, от една страна съм съгласен, че Харди заслужава повече, защото е феноменален, но от друга се радвам, че ще му се отдаде възможността да превърна напълно непознат герой в нещо ново и любопитно.

Geekboy

Хляб се продава докато се купува. Инак казано и 10 000 филма за „момчета и момичета по трико“ да изкарат, ако се гледат и коментират, пак ще са малко. Реално до сега едвам са навлезли в света на комиксите и има адски много добри идеи които тепърва ще се екранизират.
Обратно на темата – развълнувал съм от каста. Тепърва ще видим Уил Смит как ще се справи с ролята, че прочетох много чернилка по негов адрес и екипа който го е кастнал. Също така малко ме е яд за Том Харди – можеше да играе по значима роля в този филм или като цяло във филмовата вселена на DC.

Миро

Не че нещо, но аз лично съм против поради тази очевидна комерсилизация на жанра, видяха, че кълве при едни и почнаха и други да мятат страфта…. ок 1,2,3 ама 100 филма за супер герой и буквално милиярди похарчени за мен е много тъпо, но който го кефят някакви момчета и момичета по трико и перелини да пребиват винаги лошите ооок, много се радвам, че поне в „Готъм“ се въздържаха от геройските изяви и сериалчето ми се понрави.

Петя Ивайлова

Вярно; нещо се заблудих и си помислих, че Жокера ще е част от Отряда 🙂
Наистина не е задължително хората, които предпочитат филми, да гледат и сериали, но подобна политика е неуважителна към актьорите, които участват в сериалите. Някои от тях са не по-лоши, макар и значително по-зле платени от филмовите актьори. Например, Майкъл Роу със сигурност ще бъде по-добър Дедшот от Уил Смит (т.е. ще си остане – пиша в бъдеще време, тъй като за сега това е само предположение).
Естествено, в случая телевизията е CW, от което следва, че не заслужава много уважение, но специално „Стрелата“ има много добър каст.

Станимир Ставрев

Аз много бих се радвал ако Батман е единия от противниците във филма, точно както във Assault on Arkham. Малка роля, но да се усети, че тези са B listers, които въобще не могат да се сравняват с главните противници на Батман, Супермен и останалите.

Какво мислите за Кара Делевин също позната като момичето от рекламата за Парадайс Център 😀
Аз като я видях и си казах „Чакай, тази не съм ли я виждал в рекламите, които пускат в метрото“. Това май е втория модел, който DC избират за голяма роля. Първия е Гал Гадот като Wonder Woman, разбира се.

Geekboy

Петя Ивайлова
До колкото прочетох в статията (както и на други места) това е обявеният актьорски състав (+/- Лекс Лутор), но това не означава че всички ще бъдат част от един екип. Примера който автора на статията е дал е перфектен. В него централна роля има Suicide Squad и въпреки че Жокера фигурира в анимацията, той не е част от Отряда. Аз по-скоро залагам, че ще използват това филмче да подготви сцената за подобен главен злодей какъвто е Жокера за бъдещи филми.

Станимир Ставрев

Акьорите от „Стрелата“ са си актьори за малкия екран. Не може да очакваш, че те ще износят цял филм. Освен това DC са си казвали, че не искат да смесват вселената от сериалите с тази от филмите.
Някои хора предпочитат да си гледат само филми, други само сериали. Няма нужна да гледаш сериали, които не харесваш, за да разбереш филмите, които искаш да гледаш.

Драго, не съм ги забравил и на ще са готови скоро 🙂 Знам, че мина много време…

Петър Атанасов

На мен ми е интересна тази голата с дъвката, дето се разхожда по корсетче в снега. Иначе мнението ми за поредния супергеройски филм по комикс трябва да е ясно…

Драго

Само замазваш положението ти и не пишеш ревюта. 3 епизода вече…

Петя Ивайлова

Може да няма игрален филм за тях, но участват в няколко серии на „Стрелата“. Все още не харесвам идеята за представяне на различни версии на едни и същи персонажи, в един и същи времеви период – както сега ще се случи с тези герои, Куиксилвър и Светкавицата. Освен това Жокерът е прекалено откачен – и останалите са убийци, но могат да бъдат възприети като сиви герои, а той е абсолютно „черен“.