11 коментара
suicide squad 001 01

Обявиха актьорския състав на „Самоубийственият отряд“

Кои актьори ще влязат в Suicide Squad, филма след „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“?

Точно когато човек си мисли, че нощта не може да стане по-хубава, и Уорнър Брадърс обявяват дълго чакания от феновете актьорски състав на филма на Дейвид Айър „Самоубийственият отряд“. Филмът ще бъде продължение на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ и ще излезе през август същата година. Отрядът, който Айър (познат ни като режисьор на „Ярост“) ще събере, е съставен от най-добрите осъдени наемни убийци във вселената на DC. Въпреки омразата и различията си, всички те ще трябва да работят заедно, за да изпълнят невъзможни правителствени мисии и да запазят животите си.

B35iUItCYAAZkjg.jpg large

След месеци спекулации най-накрая имаме и имената на героите и актьорския състав. Уил Смит ще се въплъти в непропускащия цел Дедшот, докато бившата звезда на „Черният рицар: Възраждане“ Том Харди (Бейн) ще поведе отряда като елитния войник Рик Флаг. Австралиецът Джай Кортни пък ще представи Дигър Харкнес (Капитан Бумеранг), докато познатия ни модел от рекламите на Парадайс Център, Кара Делевин ще заеме мястото на магьосницата Енчантрес.

Най-важни обаче са последните две имена и те са: Марго Роби като ненормалната психиатърка Харли Куин и носителя на Оскар и вокалист на 30 секунди до Марс, Джаред Лето в ролята на принца клоун на престъпленията, Жокера.

sB6BE5wlС изключение на Жокера, никой от тези персонажи не се е появявал в игрален филм досега и DC със сигурност не се пестят откъм Холивудски таланти. Какъв обаче ще бъде сюжетът и дали филм проследяващ историята на злодеите би имал шанс, тепърва ще трябва да разберем.

В едно обаче можем да сме сигурни. Жокера няма да бъде част от схемата, тъй като той никога не играе в екип.

За тези от вас, които биха искали да разберат какъв тип атмосфера би могъл да има „Самоубийственият Отряд“, ще ви предложа една от последните анимации на DC, „Батман – Нападение над Аркъм“:

batman-assault-on-arkham-blu-ray-cover-17

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата