„Колибри“ готви бляскаво представяне за „Полудив“

На 28 март от 18 часа в клуб Trip Ten ще има черно-бяла премиера на втората част от „Полуживот“.

На пазара вече можете да намерите „Полудив“, но „Колибри“ тепърва му подготвя знаменателна премиера. Хитовата в световен мащаб поредица доказва, че тийн-литературата все още е във върхова форма, а родното издателство е готово да й отдаде дължимото, за да подсили интереса и продажбите.

Под режисурата на Светлозар Желев на 28 март от 18 часа в клуб Trip Ten ще има представяне на „Полудив“, продължението на „Полулош“ от Сали Грийн. Естествено, дошлите ще могат да си вземат романа с отстъпка. Има и дрескод – в черно и бяло, за да може атмосферата в клуба да бъде напълно в стила на романа. За музиката ще се грижи рок бандата Buckstone. Можете да научите повече на страницата на събитието във фейсбук.

Изготвен е и български трейлър на „Полудив“ с участието на рапърите Венци и Мойсей:

Междувременно, от Penguin Books вече са обявили заглавието на третата книга от поредицата – Halflost („Полуизгубен“). Както знаете, тя все още не е издадена на английски, а излизането й в над 50 държави се случва почти паралелно (поне по стандартите на книгоиздаването). Бързата й премиера в България е поредният знак за висок хитов потенциал на поредицата „Полуживот“.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Така е, като слагам линкове към калпавия вбокс. Поправено е с нормален линк към ютюб, за който има много по-малък шанс да изчезне 🙂

Петя Ивайлова

Трейлърът е изчезнал.