Черната брада ви кани в Небивалата земя

Хю Джакман играе в предисторията на Питър Пан и капитан Хук.

Момчето, което не искаше да порасне, и неговите приключения в Небивалата земя си имат предистория! И то доста високобюджетна! Вижте международния трейлър за предстоящия филм „Пан“ с Хю Джакман, Рууни Мара и Леви Милър:

Всъщност Хук изглежда доста симпатичен – явно е бил такъв преди ръката му да бъде изядена и заменена с кука. Хю Джакман пък упорито се опитва да излезе от ролята на Върколака в Х-Мен и, както изглежда, му се удава да докаже, че към неговите актьорски качества има и нещо повече.

Според официалното резюме филмът е историята на едно сираче, което е пренесено във вълшебната Небивала земя. Там той намира забавления и опасности, но и разкрива съдбата си – да стане героя, който завинаги ще бъде известен като Питър Пан.

Двойно по-дълъг трейлър вече е излезъл още миналия ноември, но някак си ни е убягнал – ако не сте го гледали, вижте го тук. „Пан“ излиза по кината на 1 юли.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Филмът изглежда шантав, но се надявам да има успех, само за да засенчи тъпата версия на Пан и Хук от Имало едно време. Имаше и проект за сериал на подобна тематика, но от една година не съм чела нищо за него, сигурно е пропаднал.