Нов трейлър за Star Wars VII

„Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“ показва нови кадри

След тийзърчето от края на миналата година, крайно време беше да видим нещо ново! То идва под формата на по-дълъг тийзър (който направо си е трейлър), в който виждаме, че Хан Соло и Чубака са остарели красиво, духът на старите епизоди не е загубен, а новите герои и приключенията, които ги очакват, изглеждат интересни!

Вече са известни и няколко подробности около сюжета. За злодея се знае, че се казва Кайло Рен и визията му не е много далеч от тази на Дарт Вейдър. Пустинната планета в тийзърите не е Татуин, както повечето фенове си мислеха, а Джаку – място, което досега не сме посещавали. Именно там ще намерим Рей, героинята на актрисата Дейзи Ридли. Тя е отшелник, който се прехранва като рови из останките в гробище за космически кораби. Джон Бойега пък ще играе героя Фин, който е стормтрупър. Той също се озовава на Джаку и е в огромна опасност, което го кара да се съюзи с Рей. Оскар Айзък пък ще играе Поу Дамерон – най-добрия пилот в галактиката, изпратен на важна мисия от „една определена принцеса“.

Пълен трейлър ще се пусне до няколко седмици, така че затаете дъх! Самия епизод 7 на Star Wars пък ще гледаме чак на коледа.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Миро

Те сами по себе си няма.как да.вхрнат нищо…. то модата се определя от желаниата.на масата, а.що се отнася за саги като тази и други…. Винаги има верни фенове които биха платили за големия екран,.в.това число и аз

Иван Петков

Не съм голям фен на Междузвездни войни, нито на старите, нито на новите, но ще се радвам, ако епизоди от 7 нагоре са добри и върнат модата на космическата фантастика!

SargoS

Ехаа! Яката работа. Все повече си мисля, че този път са уловили духа на филмите (оригиналните), осъзнали са какво най- много искат феновете като персонажи, локации, декори и сбор на ново и старо и ако и самата история е на ниво ни очаква нова класика която да си зяпаме по Star Wars маратоните 🙂