3 коментара
star-wars-episode-vii-force-awakens

Нов трейлър за Star Wars VII

„Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“ показва нови кадри

След тийзърчето от края на миналата година, крайно време беше да видим нещо ново! То идва под формата на по-дълъг тийзър (който направо си е трейлър), в който виждаме, че Хан Соло и Чубака са остарели красиво, духът на старите епизоди не е загубен, а новите герои и приключенията, които ги очакват, изглеждат интересни!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Вече са известни и няколко подробности около сюжета. За злодея се знае, че се казва Кайло Рен и визията му не е много далеч от тази на Дарт Вейдър. Пустинната планета в тийзърите не е Татуин, както повечето фенове си мислеха, а Джаку – място, което досега не сме посещавали. Именно там ще намерим Рей, героинята на актрисата Дейзи Ридли. Тя е отшелник, който се прехранва като рови из останките в гробище за космически кораби. Джон Бойега пък ще играе героя Фин, който е стормтрупър. Той също се озовава на Джаку и е в огромна опасност, което го кара да се съюзи с Рей. Оскар Айзък пък ще играе Поу Дамерон – най-добрия пилот в галактиката, изпратен на важна мисия от „една определена принцеса“.

Пълен трейлър ще се пусне до няколко седмици, така че затаете дъх! Самия епизод 7 на Star Wars пък ще гледаме чак на коледа.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата