Midnight-Special-Poster-slice

Когато суперсилите станат разрушителни

Трейлър на независимо продуцирания Midnight Special.

Джеф Никълс може да не е най-известният режисьор, но почитателите на независимото кино сигурно са чували името му, покрай филми като Shotgun Stories, Take Shelter и Mud. Следващият проект на г-н Никълс е фантастичен и разказва за баща, чийто син е надарен със специални способности. Те обаче се оказват твърде разрушителни и на бащата ще му се наложи да пази детето си от хора, които искат да го превърнат в оръжие.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Филмът е Midnight Special, а в главните роли са Майкъл Шанън, Джейдън Либерхер, Кирстен Дънст, Джоел Едгъртън, Сам Шепард и Адам Драйвър. За вдъхновение режисьорът е ползвал Close Encounters of the Third Kind, E.T., Starman, Looper, Village of the Damned и др. Неговата цел е да създаде „напрегнато пътешествие, в което не можеш да предвидиш какво следва“.

Трейлърът изглежда доста добре, стига сценарият да си заслужава. Все още не е много ясно в какво точно се изразяват специалните способности на момчето и каква точно ще е основната драма, но ще се доверим на сълзите на Кирстен Дънст, че тя ще е сърцераздирателна, както и на експлозиите, че ще е разрушителна и епична.

Филмът ще излезе на 18 март догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата