tick-1-pic

The Tick получи поръчка за първи сезон

Пилотният епизод, излъчен преди около месец от Амазон, получи одобрението на публиката

The Tick е проект за римейк на комикс, който сме споменавали и преди. Комиксът, посветен на един изключително необичаен супергерой, е бил адаптиран и в миналото – по него има създадени както анимационен, така и игрален сериал, чиято основна идея е да пародират супергеройския жанр и всичките му клишета.

Питър Серафинович в кожата на Тик
Питър Серафинович в кожата на Тик

Новата версия на сериала също е комедия, макар и значително по-сериозна от предшествениците си. Пилотният епизод, който беше пуснат в мрежата преди малко повече от месец, се хареса на публиката, което доведе  до поръчка за пълен сезон. За сега не се знае от колко епизода ще се състои той, но обичайното за подобни сериали са по-кратките сезони от по десетина епизоди.

Любопитно е, че главният сценарист и изпълнителен продуцент на „Тик”– Бен Едлънд, е създател и на другите два тв римейка на комикса за синия супергерой, които споменах в началото на статията.

В сериала участват Питър Серафинович, Джаки Ърл Хейли, Грифин Нюман, Валари Къри, Яра Мартинез и др.

В трейлъра на сериала са включени и кадри от други пилотни епизоди на Амазон, сред които „Жан Клод Ван Джонсън“, който също беше приет добре от зрителите и ще се сдобие с пълен сезон догодина…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата