The-Limit-Robert-Rodriguez-Poster

VR-екшън с Мишел Родригес и Норман Рийдъс

Трейлърът на The Limit ви показва точно как можете да станете екшън-герой.

Виртуалната реалност вече е напълно достъпна технология и всеки може да се забавлява с нея в комфорта на дома си. Но въпреки че мнозина й предричаха бляскаво бъдеще, растежът й далеч не е толкова голям, колкото се очакваше. Една от причините за това е липсата на качествено съдържание за притежателите на достатъчно мощни устройства и очила за VR. Е, скоро ще си имаме пълноценен интерактивен екшън-филм, реализиран от екип известни и доказани хора, в който главният герой е самият зрител. Той се казва The Limit и днес излезе трейлърът за него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главните роли разпознахте Мишел Родригес („Бързи и яростни“, „Изгубени“) и Норман Рийдъс („Живите мъртви“). Сценарист и режисьор пък е Робърт Родригес („От здрач до зори“). Останалите участници може и да са безименни (включително синовете на Робърт Родригес, които са помагали за сценария и саундтрака), но тези тримата би трябвало да са достатъчни, за да привлекат интереса ви. Любопитен факт: Мишел Родригес и Робърт Родригес нямат нищо общо.

„Границата“ разказва за М-13, генетично-модифицирана мацка, която представлява оръжие за масово унищожение. Тя е решена да унищожи тайната агенция, която я е създала. Сценарият е писан конкретно за виртуална реалност, сцените са заснети с 360-градусови камери.

Зрителят тук не е пасивен наблюдател на действието, а участва в него. The Limit е нещо средно между филм и игра. Историята е разделена на епизоди, като първият вече е достъпен и продължава около 20 минути.

The Limit вече е достъпен за покупка за VR-платформите със STXsurreal app, като версията за смартфон е малко по-евтина от тази за PlayStation VR и Oculus.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата