the good place

The Good Place печели четвърти сезон

„На по-добро място“ продължава с екзистенциалните приключения.

Изображение с име: the-good-placeЕдин от най-добрите сериали, които не гледате, The Good Place, е подновен за четвърти сезон! Комедията, в която четирима души са починали и търсят мястото си в задгробния живот, направлявани от миловидния Майкъл и свръхинтелигентния изкуствен интелект Джанет, ще има още епизоди догодина.

В момента тече трети сезон на сериала, като са пуснати 9 от общо 13-те епизода. Въпреки че трети сезон започна с по-бавно темпо и 1-2 епизода за пълнеж, събитията отново се завързаха в най-наскоро излъчените серии и динамиката се завърна. Критиците са много доволни от сериала на Майкъл Шур (включително трети сезон) и навсякъде го хвалят, добри отзиви има и от зрителите.

Последните обаче, за съжаление, продължават да намаляват. От средно 4,7 милиона души, които гледаха първи сезон, за трети сезон до момента са се запазили едва средно по 2,8 милиона. Дори така, сериалът остава в топ 10 на собствените продукции на NBC.

Тъй като все още сезон 3 не е завършил, не можем да кажем какво ще ни очаква догодина, но сме почти сигурни, че ще е нещо различно от всичко досега. Сериалът променя формулата си всеки сезон, което е едно от големите му предимства спрямо другите продукции, които държат една и съща концепция в продължение на години. Така героите остават същите, но историите се поддържат сравнително свежи. Следващият епизод ще излезе още вдруги ден българско време, а последните три – в края на януари догодина.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата