Порно версия на Mass Effect става една от най-успешните игри в Kickstarter

Subverse впечатлява с пренасяне на нещо, което отдавна е измислено, на следващото ниво.

Един от най-вълнуващите елементи на космическия шутър Mass Effect е възможността главният герой да свали и да преспи с друг член на екипажа на космическия си кораб, бил той мъж, жена или извънземно. За съжаление, романтичните сцени в култовата поредица са сравнително постни и не прекрачват границите на добрия вкус.

Ако това ви е оставило незадоволени и с усещането, че играта не е реализирала пълния си потенциал, то се задава едно ново заглавие, което вероятно ще ви бъде интересно. То се казва Subverse и все още не е реализирано, но вече е събрало към 1,7 милиона лири в Kickstarter, с което се присъединява към елитния клуб на 20-те най-спонсорирани игри на тази платформа.

Subverse е явно вдъхновена от Mass Effect, но доста по-смела. Сюжетът отново е фантастичен и космически, с битки и диалози, но той е по-скоро извинение за придвижване на героя между различни секс сцени. Мъглявото описание на играта гласи: „Сами ли сме във вселената? Какво има там? И по-важното… можем ли да го изчукаме?“ Очаква се Subverse да излезе в платформата Steam, която наскоро отново охлаби правилата си за това какво може да се качва на нея.

Почти 60 000 души вече са дарили по нещо на Subverse, което показва, че интересът към този жанр е огромен. Порно игри с големи бюджети много трудно се намират. Стискаме палци разработчиците да не се мотаят и Subverse да бъде готова до година-две.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

R-E

Ако бяхте казали няколко дни по рано и аз щях да им дам 10 лири ^____^
Ако направят игра дори близо, като качество на Mass Effect и тя не пести нищо от реалността, то тогава какво са 10 лири? Игрите, които „не прекрачват границите на добрия вкус“ са предназначени за деца и тийнейджъри, а аз и явно много хора по света отдавна сме я минали тая възраст, но страстта ни към игрите не е отминала … и в този ред на мисли не е ли нормално да има цели игри или поне версии на игрите и за нас ^____^ Не ме разбирайте погрешно, не търся порно, а игра със смисъл, история, добра бойна система, но не искам да се пести нито, кръв, нито насилие, нито голота, защото иначе става прекалено измислено и детинско за вкуса ми. И ако игрите в момента са откровено детински, нелогични и глупави на моменти, но пък с добър геймплей и история, то „игрите за възрастни“ са в другата крайност т.е. няма почти никакъв геймплей и история, да не говорим за бойна система или друго, а само порно анимация (обикновено с лошо качество) …. Защо да няма нещо по средата, игра с добра история и геймплей, но съдържаща и секс и насилие и кръв с кофи и другите неща от живия живот ^____^ Едва ли ще е тази, но пък изглежда, като крачка в правилната посока и трейлъра ме спука от смях 😀 Тия от Studio Fow имат чувство за хумор и самоирония, което е обнадеждаващо!