1 коментар
subverse

Порно версия на Mass Effect става една от най-успешните игри в Kickstarter

Subverse впечатлява с пренасяне на нещо, което отдавна е измислено, на следващото ниво.

Един от най-вълнуващите елементи на космическия шутър Mass Effect е възможността главният герой да свали и да преспи с друг член на екипажа на космическия си кораб, бил той мъж, жена или извънземно. За съжаление, романтичните сцени в култовата поредица са сравнително постни и не прекрачват границите на добрия вкус.

Ако това ви е оставило незадоволени и с усещането, че играта не е реализирала пълния си потенциал, то се задава едно ново заглавие, което вероятно ще ви бъде интересно. То се казва Subverse и все още не е реализирано, но вече е събрало към 1,7 милиона лири в Kickstarter, с което се присъединява към елитния клуб на 20-те най-спонсорирани игри на тази платформа.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Subverse е явно вдъхновена от Mass Effect, но доста по-смела. Сюжетът отново е фантастичен и космически, с битки и диалози, но той е по-скоро извинение за придвижване на героя между различни секс сцени. Мъглявото описание на играта гласи: „Сами ли сме във вселената? Какво има там? И по-важното… можем ли да го изчукаме?“ Очаква се Subverse да излезе в платформата Steam, която наскоро отново охлаби правилата си за това какво може да се качва на нея.

Почти 60 000 души вече са дарили по нещо на Subverse, което показва, че интересът към този жанр е огромен. Порно игри с големи бюджети много трудно се намират. Стискаме палци разработчиците да не се мотаят и Subverse да бъде готова до година-две.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата