the umbrella academy

Шантав исторически апокалипсис в първите минути на The Umbrella Academy s2

По случай излизането на новия сезон на The Umbrella Academy, Netflix пуснаха първите три минути от първи епизод за безплатно гледане в YouTube.

„Чадърената академия“ е един от по-свежите комиксови тийн-сериали на Netflix, като в актьорския състав са събрани и немалко звезди. Първи сезон от миналата година се оказа доста успешен и затова стрийминг платформата не се забави с продукцията на втори. И ако още не сте дали шанс на сериала, може би първите три минути от епизод 02х01 ще ви убедят да го направите повече от някой обичаен трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=jcdqpPzlTkM

За тези, които все пак са гледали първи сезон (спойлери!), от тези кадри получаваме доста информация. Пет се озовава в 1963-та година, където съветските войски атакуват Америка. Семейство Харгрийвс се опитва да ги спре със суперсилите си – Ваня вече е овладяла своите, а Клаус е станал още по-могъщ, но накрая всички са пометени от ядрена бомба. Пет и остарелият Хейзъл обаче успяват да избягат в друг времеви период и явно основната сюжетна линия тази година ще бъде оправянето на историята и вселената. Доста екшън-ориентирано начало, доста шарено и показващо суперсилата на всеки от основните персонажи – не е изненадващо, че Нетфликс са решили да го използват за маркетингови цели.

Втори сезон ще бъде качен в Netflix по някое време днес.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата