„Експанзията“ продължава по график

The Expanse пусна трейлър за пети сезон, който ще излезе през декември.

Сериалът „Експанзията“ излъчи първите си три сезона по американската кабеларка Syfy, но след това беше спрян. Спасиха го от Amazon Prime, които качваха епизодите за стрийминг след излъчването им по телевизията. Оказа се, че там те са се представяли доста по-добре. Така четвърти сезон беше продуциран самостоятелно от тях, а още по време на пост-продукцията беше поръчан и пети сезон на адаптацията на книжната поредица от Джеймс С. А. Кори (псевдоним на Даниел Ейбрахам и Тай Франк). За щастие, снимките завършиха през февруари тази година, точно преди пандемията да препъне Холивуд, така че няма закъснения. Ще видим пети сезон точно една година след четвърти – този декември. Ето и първия трейлър:

Започнатата в четвърти сезон история продължава и то по доста интересен начин. Политическите интриги се завръщат в пълна сила, като съдбата на Земята виси на косъм. Еймъс пък се връща на родната планета за отделна сюжетна линия, чрез която вероятно ще го опознаем по-добре. По всичко личи, че сериалът ще се развива в добра посока.

На 16 декември ще излязат първите три епизода, а останалите седем ще се пускат седмица по седмица.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Ee имаше толкова шум да го вземат амазон, когато го спряха първоначално… петиции и какво ли не. Съмнява ме да не са го гледали хората. А и сезонът беше супер добър също така. Друг е въпроса, колко хора се абонират за амазон прайм заради него… което всъщност е важната статистика. подозирам, че 50% от публиката му го пиратства.

Петър Атанасов

Ако изобщо има следващ сезон… Защото не се знае колко хора са гледали четвърти и колко ще гледат пети. Пети е поръчан преди да пуснат четвърти. Реално сега ще се разбере дали е имало гледаемост или не.

Нед Ласков

Първа добра новина от толкова време 😀 Кой знае обаче колко ще чакаме за следващия сезон…