3 коментара
Cosmic-Sin

Брус Уилис копае дъното с нов космически евтинджос

Трейлър за филма „Космически грях“.

Някога Брус Уилис беше сред актьорите от най-висока класа. Култовите му роли в „Армагедон“, „Умирай трудно“, „12 маймуни“, „Петият елемент“ и т.н. ще останат в историята. Днес обаче той въобще не подбира в какво се снима и направо се излага. Миналата година я отбеляза с главна роля в Breach (филмът е с рядко срещаната оценка от 3.7 в IMDB), а тази ще се разпише с Cosmic Sin. Разбира се, рано е да твърдим, че филмът ще е пълен боклук, но трейлърът хич не е обнадеждаващ:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продуцентите от Saban Films дори не са си направили труда да сложат описание на сюжета под видеото в youtube, но ние разбрахме, че става дума за „седмина елитни войници, които, след осъществен контакт с извънземна цивилизация, са натоварени с мисията да ги ударят превантивно, за да предотвратят междугалактическа война“. Ако правилно се ориентираме, извънземните не са ни направили нищо, просто ние като хора се чувстваме длъжни да ги изтребим още от пръв поглед. Режисьор и сценарист е Едуард Дрейк – същият, направил и гореспоменатия „шедьовър“ – „Пробив“. Тези два филма са де факто първите му по-сериозни продукции, а някои се надяват да са и последните.

Поддръжниците на този проект намират в него прилики с култовата игра Halo, както и възможност за Брус Уилис отново да се прояви като спасител на Земята.

Премиерата в САЩ е на 12 март, но у нас сигурно ще мине само по торентите.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата